čtvrtek 29. září 2011

Prohlášení Fellowshipu a jeho překlad do moravštiny


Parádní moravský příspěvek do diskuse :-DDDDDD


šiša řekl(a)...
Névyšší ingóst vypotil po půl roce další hókanec jak vod ufóna, čurina jako dycky (http://www.yogaindailylife.org/news/fellowship-statement-september-2011). 
Volné překlad:
"My óřadi z Felóšipu sme fest vytočený z tech storek, co kolujó cajtunkama a internetem. Celó bóřku ufachčili ksindle, co chcó zhuntovat velkýho kiloša aji celó JDŽ. Všeci, co sme spolu v holpecu, hlásime to samý, co už sme hlásili v březnu a dál kóřime JDŽ, velkýho kiloša a jeho hoknu."
Tak to su hned nejak klidňéší, že to má felóšip všecko v merku. A jak celé ten nabité půlrok sfóknul ve třech větách, z toho sem gecnul na zadek. Tak to máme vysvětlený a můžem jít vod válu.

Originál:
2011/September/28

Fellowship Statement September 2011

fellowship
Sri Swami Madhavananda Ashram Fellowship as the umbrella organization of Yoga in Daily Life Associations International is raising vehement objection against several incorrect and mistakable presentations that have appeared recently in Internet and media.

The present negative campaign is obviously launched by some persons who openly declared and recently repeated in public that their goal is to destroy Yoga in Daily Life and Swamiji's work.

On behalf of our member associations of Yoga in Daily Life worldwide, we repeat and reaffirmour statement from March of this year, and express our loyalty to Yoga in Daily Life as well as to Swamiji and his humanitarian work.

NĀHAM KARTĀ
PRABHU DĪP KARTĀ
MAHĀ PRABHU DĪP KARTĀ HĪ KEVALAM
OM ŚĀNTIḤ ŚĀNTIḤ ŚĀNTIḤ

Yours,
Mansukram (Dr. Stepponat)
President of International Sri Deep
Madhavananda Ashram Fellowship





7 komentářů:

  1. máte.li finanční přetlak v portmonce, můžete se zůčastnit "Haha samadhi" kilošova stréca:

    Hari OM Vazeni organizatori,
    zasilame vam individualni prihlasku na mezinarodni seminar ve Strilkach u prilezitosti OSLAVY DÍVÁLÍ A
    HOLY GURUDŽÍHO MAHÁSAMÁDHI.
    Hromadnou prihlasku zaseleme behem pristiho tydne.
    Tesime se na spolecne setkani ve Strilkach.
    Za organizacni tym, s uctou
    Vivekpuri
    Procitnuvší

    OdpovědětVymazat
  2. S láskou a úctou pokládáme všechny své kritiky za špinavé zákulisní démonické svině, Vaši milí organizátoři:)Jak láskyplná sekta

    OdpovědětVymazat
  3. Tomu říkám shrnutí hodné fašounů.......fellowship asi přitahuje do svých řad problematické osobnosti

    OdpovědětVymazat
  4. V první řadě-je smutné, že "kilošův strýc" umřel. Já ho měl taky rád a každá smrt je nepříjemná. Guruji se dožil pěkného věku a zemřel jako každý smrtelník na své nemoci. Vydávat to za mahasamadhi je zase jen kalkul. Prostě umřel, proč z toho dělat takové divadlo? Guruji umřel jako každý normální smrtelník ne pomocí svých jogínských sidhi, ale v péči lékařů. Jenom svamijimu se asi nehodilo, že to bylo bez kouzel a čar, tak to doprovodil troškou tajemna. A tak slavíme mahasamadhi. Slavit smrt na sešlost věkem by nebylo tak poetické a mohlo by to ukazovat na to, že je to vše jen pohádka. I to domnělé božství pana Maheše.

    OdpovědětVymazat
  5. Máš pravdu, muž, jemuž jsme říkali „gurudží“, byl normální smrtelník. Také jsem ho míval rád, ovšem do doby, než jsem na těchto stránkách nerazil na svědectví č. 5. Je velmi věrohodné. Ještě rok před „mahasamadhi“ se pokoušel o „tantrické cvičení“ s mladou jogínkou. A co se od něj naučil jeho žák - synovec, na to ať si odpoví každý sám. Je zajímavá i „gurudžího“ cesta k sanjásinství: jak píše v Líle ámrit, jeho rodiče byli vzorní hinduisté a uctívači příslušných božstev. Ovšem do doby, než jim jejich syn řekl o svém záměru. To pak řádili jako pominutí, lhali mu, nadávali a vyhrožovali. Podobných epizod je v Líle několik.
    I ty duchovní tituly jsou kapitolou samou o sobě. Maha, déva, trikaldarší gurudév, jógi maharádž, višvaguru, mahamandaléšvar a přepestrá řada dalších, nejsou ničím jiným, než pracovním zařazením v daném systému. Prostě různé stupně manažerů, jak bychom řekli dnešním jazykem. Úmrtí každého z jejich nositelů, je vznosně nazýváno „mahasamadhi“. Předpokádám, že příští rok k těmto „velikým samadhi“ přibude i výročí smrti kilošovy matky, která, jak předpokládám, byla v rodině jediná normální osoba. Ještě před léty se toho o ní nic moc nevědělo – „vždyť moje rodina, to jste vy“… Ovšem letos zemřela v 96 letech, což je velice požehnaný věk nejen v rozvojové zemi a synáček truchlil celé měsíce „a kvůli tomu“ setrvával předlouho v dobře prokalkulovaném zármutku.

    OdpovědětVymazat
  6. Vypečený synáček. Ještě stihnul při tom truchlení vysoudit prachy na rodině jednoho zblblého žáka, prostě produktivní truchleníčko, smutek do kamer a kuráž u soudu. Celý život ho všichni pozorují, tak si zvyknul na herecké výkony

    OdpovědětVymazat
  7. Všem, kteří šíří informace prostřednictvím internetu, doporučuji seznámit se s plným zněním paragrafu 206 Trestního zákona č.140/1961 Sb. Pro informaci jeho znění je následující:



    § 206 Pomluva

    (1) Kdo o jiném sdělí nepravdivý údaj, který je způsobilý značnou měrou ohrozit jeho vážnost u spoluobčanů, zejména poškodit jej v zaměstnání, narušit jeho rodinné vztahy nebo způsobit mu jinou vážnou újmu, bude potrestán odnětím svobody až na jeden rok.
    (2) Odnětím svobody až na dvě léta nebo zákazem činnosti bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 tiskem, filmem, rozhlasem, televizí nebo jiným obdobně účinným způsobem.

    Dr.Jana

    OdpovědětVymazat