pondělí 19. září 2011

Přes tisíc návštěv za tento den!

Fackovací video značně zvýšilo návštěvnost tohoto blogu.
Během září, co se o blog trochu starám, byla běžná návštěva tak 300 -500 za den, dneska přes 1000!
To je už tolik nevěrných, nebo věrní porušují guruvakjam?
Zdraví editor(ka)

P.S. z komentářů:

Myslím, že je nejvyšší čas, aby i v Česku vyšel článek o JDŽ v mainstreamu, podobně jako v Rakousku, Chorvatsku a Slovinsku.
To už by česká JDŽ nemohla přehlížet!
Pamatuju si, jaký byl v JDŽ poprask, když v televizi byl o nich před lety jakýsi pořad, co se jim nelíbil (:-)))
Neznáte náhodou nějakého novináře, co by se do toho pustil? Nebo by to mohl někdo z ex- napsat a médiím nějak podstrčit - podle komentářů mnozí psát nepochybně umíte ...
Ale nemusíme to tlačit, všechno k tomu stejně spěje a brzy to přijde (:-)))

11 komentářů:

  1. SIDHI, NEBO ODPOSLOUCHÁVÁNÍÍ?
    Přece jen se budou muset zámečtí zajímat o tento blog: Mám vážné podezření, že v sále i na jiných místech stříleckého zámku je instalováno odposlouchávací zařízení. Napovídají tomu promptní reakce organizátorů na kritické projevy nevole, či připomínky, zejména více (několika) lidí. Následně pak bývají zodpovězeny "nevyřčené dotazy" "mistrem". Mám za to, že toho je naplnění skutkové podstaty trestného činu, a že o věc se má dále zajímat kriminální policie.

    OdpovědětVymazat
  2. kdo ví? Třeba ano- třeba ne. Je pravda, že šílenství sekty, která považuje svého mistra za výjimečného Boha na zemi dokáže cokoliv.....Jen asi nemá smysl tohle zveřejňovat-oni to použijí jako argument, že odpůrci jsou paranoidní. Chytají se každého stébla, jako na potápějící se lodi, tak proč jim podávat celou ruku.....

    OdpovědětVymazat
  3. Ono to tak vyloučené není. Hlavní hala je dobře ozvučena. A každý reproduktor může sloužit jako mikrofon. Popřípadě i více z nich, aby se pokryl celý sál. A někde bude audio centrála. Tedy ne ta mobilní, používaná v sále. Oni můžou myslící menšinu (odpůrce) označivat jakkoliv. Ovšem to bude jen póza. Ve skutečnosti musí počítat i s alternativou, že tam mohou vtrhnut specialisté na odhalování odposlouchávacího zařízení. Vždyť jde přece o sektu, manipulující se stoupenci. Možná, že už teď je z toho šrumec a nastal "velký úklid". Kdoví, možná se měl první komentátor obrátit rovnou na příslušné úřady. Možná, že tím nechěně odkryl karty.

    OdpovědětVymazat
  4. Myslím, že je nejvyšší čas, aby i v Česku vyšel článek o JDŽ v mainstreamu, podobně jako v Rakousku, Chorvatsku a Slovinsku.
    To už by česká JDŽ nemohla přehlížet!
    Pamatuju si, jaký byl v JDŽ poprask, když v televizi byl o nich jakýsi pořad, co se jim nelíbil (:-)))
    Neznáte náhodou nějakého novináře, co by se do toho pustil? Nebo by to mohl někdo z ex- napsat a médiím nějak podstrčit - podle komentářů mnozí psát nepochybně umíte ...
    Ale nemusíme to tlačit, všechno k tomu stejně spěje a brzy to přijde (:-)))

    OdpovědětVymazat
  5. Guruové z Indie - mají podobné rysy:
    Swamí Vishwananda ktery uz jezdi do Cech je dalsi falešný gej "guru", gej "avatar" - viz jeho lži, aféry, podvody a triky:
    http://vishwanandawarning.blogspot.com/
    http://tellthetruthswamivishwananda.wordpress.com/2011/02/18/hello-world/

    Swami Nithyananda SEX SCANDAL video:
    http://www.youtube.com/watch?v=3xm19vU53L4&feature=related
    http://news.oneindia.in/2010/03/03/swami-nityananda-sex-scandal-video-tamil-actress.html

    OdpovědětVymazat
  6. Všem, kteří šíří informace prostřednictvím internetu, doporučuji seznámit se s plným zněním paragrafu 206 Trestního zákona č.140/1961 Sb. Pro informaci jeho znění je následující:



    § 206 Pomluva

    (1) Kdo o jiném sdělí nepravdivý údaj, který je způsobilý značnou měrou ohrozit jeho vážnost u spoluobčanů, zejména poškodit jej v zaměstnání, narušit jeho rodinné vztahy nebo způsobit mu jinou vážnou újmu, bude potrestán odnětím svobody až na jeden rok.
    (2) Odnětím svobody až na dvě léta nebo zákazem činnosti bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 tiskem, filmem, rozhlasem, televizí nebo jiným obdobně účinným způsobem.

    Dr.Jana

    OdpovědětVymazat
  7. A ještě jeden spamík naší sekťandy, co m strach, že velkého Boha-milovníka žen zabásnou, děkujeme:)

    OdpovědětVymazat
  8. Čudujem sa veľmi všetkým čo v tieto lží veríte. Veď čo iné by si mohli vymyslieť na duchovného majstra ako to čo najviac zabrnká na city a to sexuálne obťažovanie. Podobné lži sa šírili aj o Sai Bábovi, Oshovi i Shri Chrimnoiovi.

    PS: Odkaz pre Administrátora-ku tohto blogu. Možno že ťa aj v tomto živote za ohováranie neodsúdia ale z pohľadu vesmírnych zákonov si toto zlizneš aj s úrokmi, lebo platí Raz dáš - 100x sa ti vráti. A ničiť niekoho česť nepodloženým ohováraním a šírením lží je hanebný čin. Radšej keby správca venoval svoju energiu ušľachtilejšiemu cieľu

    OdpovědětVymazat
  9. Milej brachu!Mizerně studuješ životy "svatých": Sai Baba prohašuje ve svých knihách, že se dožije 94 let. (V tomto životě). Seknul se bratru o nějakých 10 let. Tak mi žekni: Byl neomylný bůh??? Komu potom věřit?

    OdpovědětVymazat
  10. Správca věnuje svůj čas ušlechtilejšímu cíli, než je naslouchání blábolům, co jeden z mnoha guru-podvodníčků nasypal svým ovečkám do hlavy. Jak víš, že to není pravda-spíš každou noc v jeho apartmánech? Ale zařadil jsi ho do pěkné společnosti, jeden vykuk nad druhého. Takových už na západ přijelo-kdyby tu ty pěkný holky sakra nebyly, víš, oni ti Indové jsou obecně po evropankách jak diví.........podvodníčka pana His Holines ředitele zeměkoule nevyjímaje....

    OdpovědětVymazat
  11. Logika věru zajímavá, jenom-co víc se dá vymyslet na "mistra" Věru, dá, třeba dětská pornografie a pod. Ale hlavně-víš, celibát má jednu nepříjemnou vlastnost-častokrát vede k sexuálním úletům. Zvlášť když chlap není suchar bez energie-proto tolik problémů našich mnichů a guruů. Přečti si něco z Indické literatury, ale ne ty pečlivě vyselektované kousky "mistra" Uvidíš, že celibát v Indii nikdy nebyl moc populární. Rišijové sexovali ostošesto, myslíš že pan Guru je víc než sexující rišijové?. Ale jinak-vítej mimo svět pohádek oranžového kouzelného dědečka:)

    OdpovědětVymazat