středa 28. března 2012

YIDL prodává ášram v Austrálii

Roman:

Sháníte ášram? Jeden je na prodej v Sydney, Austrálie. Jedná se o aukci, YIDL doufá, že prodá za 2 milióny australských dolarů. Kam asi půjdou?

http://www.commercialrealestate.com.au/ShowProperty.asp?pid=566903


3 komentáře:

  1. Přidávám ještě jeden komentář z anglického fóra o pozadí prodeje.

    ShivaShakti:
    Jo, je to smutné, @falseswamiji.
    Poslední rok byl časem ztráty a traumatu, a trápení. A troufám si říct, že i ti, co zůstali v JDŽ, tuto ztrátu a smutek pocítili. Když vidím, že je toto krásné místo na prodej a je ztracena všechna dřina, idealismus, čas, peníze a čistá láska do tohoto místa vložená - tak to bolí.

    Mohlo to být jinak, kdyby svÁmí přiznal, co udělal, odstoupil a taky kdyby do toho nezapojoval své kamarádíčky jako je aSuriRam.
    Byla navržena přeměna na obecné sdružení jógy, aby se zachránilo 20 let práce, aby to bylo otevřené, průhledné a odpovědné, ale to bylo kacířství. Musím připustit, že neproběhla žádná kampaň, nepokoušeli jsme se získat hlasy, protože jsme byli příliš traumatizovaní a vyčerpaní a uráželi nás anonymními emaily. Nikdo nevolal členům, aby volili proti JDŽ a za obecné sdružení jógy. Naproti tomu samozřejmě členové kultu, jako vedoucí centra v Sunshine Coast, zavolali každému členovi, kterému mohli, aby volil proti přeměně na obecné sdružení a říkali těm lidem, že všechno je to Čičiho spiknutí. No, uvidíme, jak jim to teď dopadne.

    Poznámka na okraj, k lidem, kteří pořád zůstávají v australské JDŽ: to svÁmí svěřil S**ram**ovi "přechodné období" a funkci pokladníka, a přesto byl poslední rok sám důsledným rozkladačem - a tak, jak při tom všem můžete pořád ještě věřit svÁmímu? To je skutečně šílené, možná je to velkolepý příklad teorie kognitivní disonance.

    Až vyplatí banky, zůstane jim možná dobrý milión. Doufám, že příslušné úřady a auditoři zajistí, aby se neposlal do Indie.

    OdpovědětVymazat
  2. A nevíte někdo, co je pravdy na tomhle?
    http://www.beyondorange.org/index.php?page=Thread&postID=1526#post1526

    Pražský ášram, koupený a zrenovovaný před několika lety, byl také prodán, vedení JDŽ o tom mlčí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že ta budova se ani neopravovala-nebyly peníze.ty se přednostně posílaly do Střílek. Taky se čekalo, až se na to podívá oranžový mužík-ale ten, jak známo-už nedorazil, a tak se to střelilo, ty peníze udrží nějaký čas Střílky a část asi zmizí.......že by na Jadan?.......

      Vymazat