neděle 11. března 2012

Update z Nového Zélandu

Něco z anglického fóra:


Swamec je teď ve Wellingtonu, přijel v neděli. Na večerním programu měl jen 15 lidí, včetně pár organizátorů, kteří tam ještě zbyli. Swamec zařídil, aby kamera nezabírala diváky, aby nebylo vidět jejich malý počet. 

Dělá tam program anuštány, což je ještě trapnější, snaží se jim zalichotit, aby zapomněli na jeho sexuální sklony! Zoufale se snaží, aby si lidé připadali zvláštní, duchovní a čistí, jako že jsou vyvolení.

Používá své hry manipulace mysli, jak to často dělal v minulosti. Řekl jim, že možná do Wellingtonu nepřijede - chtěl, aby ho snažně prosili a aby si vsadili do hlavy myšlenku, že ho tam chtějí za každou cenu. Samozřejmě, že do Wellingtonu vždycky přijede, má tam tři pozemky, které je třeba zachránit!

Ale každý mrak má stříbrný okraj. Dobrá zpráva – Angela je na NZ, a když jí to vyjde, pokusí se konfrontovat Swamce veřejně. Má podporovatele a ani nemůže věřit svému štěstí, že on přijel za ní. Chtěla ho konfrontovat jakkoli, ale takhle nebude ani muset opustit bezpečnou základnu domova a může tam zajít s rodinou a přáteli, s médii atd., a s čimkoli jiným potřebným, co by ukázalo Swamcovi, že NA NZ NENÍ VÍTÁN, že tam dále nemůže hledat útočiště a používat NZ jako odrazový můstek do Austrálie.

Swamec je zbabělec a bojí se Angely, protože ví, že má pravdu! Bacha, Swampy, hlídáme si tě!


Update o Jeho Ubohosti na NZ!

Programy jsou v jeho bytě a pouze ve wellingtonském ášramu, proč to? Je příliš vyděšen, aby opustil bezpečí svého bytu ze strachu z médií? Nebo není dost bhaktů, aby naplnili halu? Pořád žádné datum odjezdu, proč to? Trápí ho problémy bezpečnosti? Zřejmě problémy se získáním australského víza.

Byla svolána schůze výboru se Swamcem a novým právníkem. Tématem byla změna ústavy, tak, aby dala swamcovi více moci, nic překvapivého! Chtěl, aby lidé ze zámoří se mohli stát členy YIDL na NZ. Má starost, že novozélandští kiwíci nebudou dodržovat totalitární režim? Současný výbor, těch pár co zbylo, neměl radost z žádné z těchto myšlenek a právník pochyboval, že je to možné, ale to ani dříve Jeho Ubohost nikdy nezastavilo. Schůzi musel předsedat starý předseda, protože nový neměl co říci, divné? a proč tam vůbec byl starý prezident, když nebyl zvolen do výboru, nemá dost sebeúcty či sebehodnocení? Už to není YIDL Nový Zéland, už by se to mělo jmenovat Evropská YIDL.

Program anuštány začíná v 9 večer, po skončení cvičení, aby neunikl žádný zisk. Je to více púdža než cokoliv jiného, ale on může dělat púdžu jakou chce, nic nezmění skutečnost toho, co udělal.

Takže prozatím má Jeho Ubohost útočiště na NZ. Je znuděn z nedostatku bhaktů? Pár jich přijelo z Austrálie, možná se obávají, že nedostane vízum, a oni nechtějí propásnout příležitost vidět svého nebojácného vůdce! 
Díky Bohu za fórum a svobodu práv a řeči, kéž pravda zvítězí ...

-sid-

3 komentáře:

  1. Nemyslím, že by měla Angela šanci se k Jeho Ubohosti, jak swamiho nazývá Kiwík, vůbec dostat-vemte si, že v létě ve Střílkách, kde Swami vůbec nebyl-měla Jdž určené bodyguardy, kteří hlídali mikrofony jako nějaká totalitní grupa, co se bojí jiných názorů. Takže na NZ bude jistě z těch pár účastníků někdo, kdo jí případně násilím vyhodí.Stejně tak to naplánovala Parvati a spol ve Střílkách-násilím bránit komukoliv ceknout do mikrofonu proti Swamimu-a násilím ho vyhodit ven. Dokonce to tak vypracovali ti naši humanisté, že ženu měla vyhodit žena. Koho z žen by ještě před rokem napadlo, že místo karmajógy na zahrádce bude vytřeštěně sledovat mikrofon a pokud bude třeba-fyzicky vyvede vetřelce. Takže podle mě nemá Angela šanci. To my z bývalé totalitní zóny víme dobře. Jen jsem netušil, že se z jógové organizace může stát něco takového........

    OdpovědětVymazat
  2. VE STŘÍLKÁCH NEMAJÍ Z ČEHO VAŘIT!

    Sdružení Jóga v denním životě Střílky
    Pozvánka na dětské letní programy
    Milí přátelé, srdečně zveme Vaše děti i Vás na dětské programy, které v jógacentru ve Střílkách pořádáme v červenci.

    8.-15.7.
    2012 SPOLEČENSTVO SVATÉHO GRÁLU
    Jógový tábor pro děti a mládež
    Přihláška Petr Gardelka & kol.
    8.-15.7.
    2012 JÓGOVÉ PRÁZDNINY PRO DĚTI S RODIČI
    Přihláška Dáša Lišková & kol.
    15.-22.7.
    2012 TVOŘIVÝ TÁBOR
    Jógový tábor pro děti a mládež
    Přihláška Gópí Blanařová & kol.

    Přepošlete příteli
    Copyright © 2012 Sdružení Jóga v denním životě Střílky, All rights reserved.
    Tento mail Vám zasíláme, protože jste projevil/a zájem o naše programy.
    Naše e-mailová adresa:
    Sdružení Jóga v denním životě Střílky
    Zámecká 202
    Střílky 76804

    OdpovědětVymazat
  3. Šiša chtěl něco pozitivního-tak můžu pozitivně říct, že jestliže je něco pozitivního na Střílkách, pak jsou to dětské tábory. Lišková, Gardelka, Gópí nebo Košnarovci-ti všichni působili ve Střílkách na dětských táborech jako paprsek slunce v jinak duchovně středověce zatuchlém zámku......jejich práce bylo to nejlepší, co jsem měl možnost kdy ve Střílkách vidět. Když to srovnáte s oranžovým robotem, co Střílky vede (či vlastně vedl....) To jen tak na okraj:)

    OdpovědětVymazat