pátek 9. března 2012

A přeslechnem zvonit svou hranu......

Zatímco v českých luzích a hájích se Jdž stále přetvařuje-že prý je vše jako dřív, evidentně ve snaze uklidnit všechny ty zdarma pracující "oddané" a také platící cvičence, obrázky a zprávy z NZ svědčí naprosto o něčem jiném-prostě: Maheš je už jen stínem toho feudálního panovníka, který ještě před rokem a půl zářil sebevědomím a plánoval další vzestup své moci.
Nyní vidíme unaveného podnikatele bez jiskry, co ví, že mu byznys uniká, kariéra v trapu a problémy na obzoru.
Zajímavé je, jak jsou všechna videa neobvykle statická, vyhýbající se pohledu do "publika"-dle zpráv z NZ je návštěvnost katastrofální, nikdo tam není zvědavý na "podnikatele", co jen hezky mluví, ale sám se kázaného nedrží. Jediné, co se stále zvětšuje, jsou rozměry sedátka. Aby bylo vidět, že na nich nesedí jen tak někdo, ale bývalý slavný sběratel nepříliš kvalitních titulů.
Kdyby kamera zabrala globál, scéna by měla nádech parodie-"dobře živený unavený Ind na obrovském pompézním sedátku co nemá ani papež a kolem něho skoro prázdná hala s desítkou posluchačů.........
A nová nejsou jen královská sedátka pro "Nadřazeného"-nově si lze všimnou toho, jak to všechno už Maheše nebaví a on to ani moc neskrývá. Rozjel slibnou kariéru jako mnoho lidí před ním, a teď je všemu konec. Ta parta lidí, co s ním budou na věky ať je to jak je to, ta ho příliš neuspokojuje. Chtěl víc, a proto snad každý soudný člověk může vidět, jak ho nudí to, co musí tomu zbytku důvěřivých říkat.
Vrcholem bylo večerní zpívání mantry-Maheš se při tom znuděně drbal na nose, upravoval šaty, zpíval bez intonace a falešně, věty končil v půlce..........kdy už tahle trapnost přestane?
Korunu tomu všemu nasazují oficiální stránky yidl, kde se v aktualitách sice nedočteme o jeho utajené cestě na NZ, zato však jsme (v aktualitách jako nej.. news měsíce) ujištěni, že kvůli obrovskému zájmu (HUGE request) cvičenců z celého světa máme jedinečnou možnost nyní nakupovat videa s "Nadřazeného" proslovy.......levně.....
Trapnost toho všeho nemůže nepřipomenout slavný song p. Kocába Vítejte v Absurdistánu
Jsme zemí různě velkých plent
Když římsy nám padaj z haciend
Tak přes ně šoupnem transparent
S obrazem rozkvetlých lánů
A ze země až po střechu
Vytáhnem soupis úspěchů
Tak vidím, že jste bez dechu-Vítejte v Absurdistánu!
Na všechno máme všeléky
A nebo aspoň převleky
A tak tu budem navěky
A přeslechnem zvonit svou hranu, Vítejte v Absurdistánu!
Juckes
http://www.youtube.com/watch?v=zETvezTNmIQ

Žádné komentáře:

Okomentovat