středa 7. prosince 2011

Žádné temné karmy se bát nemusíte


Z komentářů:

Stále více indicií ukazuje na nezvratný fakt: Máme co do činění s tvrdou sektou. A můžeme být rádi my, kteří jsme prohlédli a tuto sebranku opustili. Vím, že pro mnohé to bylo těžké. Sám jsem toto „učení“ opouštěl pozvolna, asi 5 let. Narůstaly pochybnosti, které se buďto nedaly vysvětlit, anebo se vysvětlovaly stále stejným a velmi stupidním způsobem.
Evo a Josefe, žádné temné karmy se bát nemusíte. Neprovinili jste se ničím, proti Pravdě. Temné skutky prováděl někdo jiný. Vím, že bývalo na seminářích hezky, sami jsme tomu chtěli. Ale nebyla ta krása tak trochu vylhaná? Nebo spíš odcizená a vypůjčená z budoucnosti? Po prozření přišla velká hořkost. Hořkost a trpkost nad tím, že nás někdo vodil za nos, sliboval to, co sám nemá, využíval naše úspory, práci, čas a zneužíval naše bližní. A zneužíval naše nejhlubší city.
Termín „karma“ je vynález obchodníků s duchovnem, a právě oni ji dovedly k popisné dokonalosti. Karma jako taková, vlastně ani neexistuje. Existuje akorát zápis do našeho podvědomí. A když ohavným činem pokřivíme kosmickou energii. Pak ji musíme sami narovnat, vyhladit. Někdy se to nemusí podařit v jediném životě. Vy dva jste se proti Pravdě neprovinili, vy nemáte zač pykat.
Pamatujte všichni, kteří se začtete do těchto řádků: „Všichni jsme synové a dcery boží, a nic našeho Otce nebolí víc, než když se jeho milované dítě před někým válí v prachu a padá na kolena.“ Toto by měl učit pravý a osvícený mistr. A ne to, co jsme v té zatracené organizaci slýchali celá desetiletí. Je nám to k něčemu dobré? Asi k tomu, že víme, že tudy cesta nevede… A vryli si toto poznání hluboce do duše, a nechali se jím vést i v dalších bytích.
Teď jsem si jist, že ono slavné grémium, které zuby nehty brání své pozice, o dané situaci muselo nepochybně vědět. A ty „sestry představené“ + Ing. Jana P, nejsou ničím jiným, než kuplířkami. Prachsprostými kuplířkami. Ani se věřit nechce, když sádhví P, při konfrontaci Evě řekne, zda nemá pocit, že svými kroky ničí práci mnoha dobrých lidí. Ona dotyčná, přesto, že je tzv. sanjásin používá tu a tam lež, jako pracovní nástroj. Sám jsem se o tom před léty přesvědčil. Sama je stará panna (pokud ovšem…), která o životě dohromady nic neví. Brání jí v tom zámecké zdi a ulita sebeklamu.
Onomu grémiu už dávno nejde o Pravdu. Stačí se podívat na stránky: http://rejstrik-firem.kurzy.cz/rejstrik-firem/DO-49625667-nadace-zivouci-svetlo-mahaprabhudip-satsang/ A velmi pečlivě tyto stránky prozkoumat a rozkliknout si jména zainteresovaných, jejich vklady (a z nich se odvíjející podíly), historii apod. Je to jen způsobem byznysu, jeho forma je však zrůdná. A soudnému člověku je z toho na zvracení.

Žádné komentáře:

Okomentovat