pátek 23. prosince 2011

Jógové srandičky

Přeju všem krásné vánoce a šťastný nový rok.
Nějak jsme tady čím dál víc vážní, už i Hanákům a Třinečákům došel humor, což mě fakt mrzí (:-))).
Já neumím hanácky, tak snad přijde vhod něco na odlehčení z netu.



Nebo je libo jógový hiphop?



A tohle je fakt dobrá učitelka jógy:




Tyto a další jógové srandičky najdete zde: http://www.yogadork.com/news/10-best-and-funniest-yoga-videos-of-2011-feat-kitties-rappers-yoga-girls-adam-levine/

2 komentáře:

  1. Šeci Hanáci eště nehomřele, ale hobévajó síly po těch, keří přindó po tři čtvrtě roko a mlovijó vo tem, co ož belo mockrát řečeno na začátko a zvlášť po takovéch, jako je pekelnik. To pak vežadoje delší rekonvalascenco! Pak radš člověk mlčí, abe neuškodil.Videa só skvělá, vobzvlášť to posledni je dokonaly. Nekerém vod nás jak by z voka vepadla! Boď zdráv!

    OdpovědětVymazat
  2. Uvedené video záběry jsou hezké. Úsměvných situací by se v tom jógovém ansámblu dalo nalézt daleko víc.
    Ale i věcí, které, ač dokreslují situaci, už tak zábavné nejsou. Nedávno, konzultujíc situaci s jednou programátorkou, která v minulosti zpracovávala databáze na zámku, jsem se dozvěděl další upřesňující informace. Pro někoho nové, pro někoho snad známé, pro jiné zarážející. Jedna její známá z Prahy, vysoce vzdělaná a hezká žena, byla před léty požádána sw., aby se přesunula do Vídně. A protože věděla, co by následovalo, nabídku okamžitě odmítla. Navíc měla i malé dítě. Ve vídeňském grémiu je veřejným tajemstvím, že ty tzv. gópí, tvoří ve skutečnosti harém. A také se ví, že ta, co je favoritkou, je na jedné straně na výsluní, ale je permanentně vystavena žárlivosti, nenávisti, nevraživosti a naschválům. Dochází k intrikám. Za této situace v tomto evropském centru vznikají velké problémy, které se nedaří vždy dobře maskovat. Co je ovšem (pro mne) zarážející, je, že ony dívky žijí v představě, že takováto nadstandardní pozornost mistra je duchovně velmi posouvá nahoru… Fixní idea? Porucha osobnosti? Ztráta soudnosti?
    Celou jógovou scénu lze rozdělit na prostou členskou základnu, které se předkládají k uvěření různé nesmysly a hlavně požadavky. Dalším stupněm je jakési grémium, které ví, ale protože je na výsluní, tak mlčí. Horní patra jsou ony gópí, které se perou o přízeň pána vesmíru. K nim se dá samozřejmě přiřadit i jakási jejich matka představená, která má zástupkyně v určitých zemích. Sanjásinové (swamiové), jsou o stupeň níž. Oni pomáhají byznysu, zatímco horní patro se stará o blaho pána vesmíru na zemi.

    Bylo toto vlákno k něčemu dobré? Nepochybně! Nejenže otevírá oči, ale také čistí zrak, kultivuje ducha a činí mozek zdravě selsky uvažujícím. A dává procitnutí. Toto vlákno duchovně pozvedá nad úroveň jdž. Blbci sem napáchnou, je to jejich rozhodnutí (k vlastní škodě). Rozhodnutí nikoliv svobodné, nýbrž notně zmanipulované.
    Písek pouštní sídla zavane, Střílky zajdou na úbytě, jen těm puriům, nandům, ím a dalším, zůstanou v občankách velice prapodivná jména a mnohdy i příjmení.

    OdpovědětVymazat