pátek 14. října 2011

Video ze Slovinska: Sexuální hry gurua

Video ze slovinské televize - část o JDŽ - na youtube. Anglické titulky.

39 komentářů:

  1. Guruové z Indie - mají podobné rysy:

    Swamí Vishwananda ktery uz jezdi do Cech je dalsi falešný gej "guru", gej "avatar" - viz jeho lži, aféry, podvody a triky:
    http://vishwanandawarning.blogspot.com/
    http://tellthetruthswamivishwananda.wordpress.com/2011/02/18/hello-world/
    http://torontosaibaba.blogspot.com/2011/07/another-fake-swami-vishwananda.html

    Swami Nithyananda-Sex Scandal video:
    http://www.youtube.com/watch?v=3xm19vU53L4&feature=related
    http://news.oneindia.in/2010/03/03/swami-nityananda-sex-scandal-video-tamil-actress.html

    OdpovědětVymazat
  2. Všem, kteří šíří informace prostřednictvím internetu, doporučuji seznámit se s plným zněním paragrafu 206 Trestního zákona č.140/1961 Sb. Pro informaci jeho znění je následující:



    § 206 Pomluva

    (1) Kdo o jiném sdělí nepravdivý údaj, který je způsobilý značnou měrou ohrozit jeho vážnost u spoluobčanů, zejména poškodit jej v zaměstnání, narušit jeho rodinné vztahy nebo způsobit mu jinou vážnou újmu, bude potrestán odnětím svobody až na jeden rok.
    (2) Odnětím svobody až na dvě léta nebo zákazem činnosti bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 tiskem, filmem, rozhlasem, televizí nebo jiným obdobně účinným způsobem.

    Dr.Jana

    OdpovědětVymazat
  3. Všestky te děvuchy co jim tam on nich jogovi kokoti pišu dajake ciganske chujoviny po Internetu, včil maju fajny paragraf a pani doktorka Jana te ksindle pošle do base.

    OdpovědětVymazat
  4. Still about the TV interview: To NN's friend, the lady who appeared instead of her: What will you do, if later on you find out NN lied to you? You stuck your neck out, told a story that you really don't know for sure if it is true. You risked being charged with defamation! What about your e-mail to me early March, when you told me that NN had a mysterious man contact her with a list of 20 "victims". Maybe that was all just c..p? NN has lost all integrity in my eyes, when she posted an "Ex-Wife" story here on the forum, without explaining it was her, just elaborating, maybe embellishing? her story. And I basically crossed you off my list as reliable witness as well. This whole thing is just too weird, and it's getting weirder.
    This whole TV scenario reminds of the Esoteric Forum before it got closed down. Two people, who knew each other, "acted out", "played", "pretended" not to know each other and kept hammering us with all the "facts" about the abuse. When they were found out, they admitted it, and just like now, made out it's perfectly ok to do that.
    No! It's fraudulent, it's deceptive, it's outrageous and I cannot believe how absolutely stupid people can be, and actually fall for the ridiculous excuses they come up with.
    Maybe the sexual abuse really happened, I wouldn't know, but looks like each side has their share of liars.

    OdpovědětVymazat
  5. Dr. Jano, díky tomuto sdělení mi došla trpělivost a ROZHODLA JSEM SE SVĚDČIT VE VÍDNI U SOUDU a popřípadě i ve Slovinsku.

    OdpovědětVymazat
  6. Kdopak používá ctrl c a ctrl v ze zakázaného fóra? To psala Elisabeth, tak se pokuste používat vlastní hlavu a nekopírujte to z fóra....Ohledně paragrafů-to je fakt hodně ubohé.....guru je prostě prasák, má rád holky jako každý normální chlap, akorát normální chlap si vystačí s jednou a krýt něco tak hnusného pomocí starého paragrafu, co měl znemožnit protikomunistické stížnosti-to je známkou zabřednutí do morálního bahna-FUJ.....

    OdpovědětVymazat
  7. Všem, kteří šíří informace prostřednictvím internetu, doporučuji seznámit se s plným zněním paragrafu 206 Trestního zákona č.140/1961 Sb. Pro informaci jeho znění je následující:



    § 206 Pomluva

    (1) Kdo o jiném sdělí nepravdivý údaj, který je způsobilý značnou měrou ohrozit jeho vážnost u spoluobčanů, zejména poškodit jej v zaměstnání, narušit jeho rodinné vztahy nebo způsobit mu jinou vážnou újmu, bude potrestán odnětím svobody až na jeden rok.
    (2) Odnětím svobody až na dvě léta nebo zákazem činnosti bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 tiskem, filmem, rozhlasem, televizí nebo jiným obdobně účinným způsobem.

    Dr.Jana

    OdpovědětVymazat
  8. "I cannot believe how absolutely stupid people can be, and actually fall for the ridiculous excuses they come up with."

    Nemohu uvěřit, že lidi mohou být tak absolutně blbí, že věří všem těm směšným vysvětlením co vymysleli.

    Hmmmm.....

    Já zase nemohu věřit že lidi mohou být tak absolutně blbí že věří že jejich guru:

    =zná jejich budoucnost
    =čte jejich myšlenky
    =vyléči všechny jejich neduhy
    =jeho nehty, fousy a vlasy chrání před zlými silami
    =Vysvobodí je v tomto životě (od čeho?)
    =Služba guruovi dvě minuty je jak dva roky meditace
    =Má vždy pravdu
    =Nesmí se mu odporovat
    =Musí dostat vše co si přeje
    =Může si dovolit vše, je bez karmy
    =Ví vše nejlépe....

    Bohužel, sám jsem byl kdysi tak absolutně blbý, že tomu všmu jsem věřil...

    OdpovědětVymazat
  9. A ještě jeden spam od sekťandy Jany-upřímně-jdi s tím do háje.....jestli to bylo tvé intelektuální maximum, tak děkujeme, ale víc potěší, když s tím půjdeš mezi pražské bezdomovce-dají ti napít z placatky a bude vám všem hej a nám taky:)

    OdpovědětVymazat
  10. Jestli to není ta inteligentní Dr. z Libereckého kraje-Semil, co přišla s tou připitomělou teorií o tom, že dívky mají problém na úrovni synapsí-to by pak měla daleko do Prahy-ale bezdomovci jsou i tam, takže k placatce blízko všude-Dr. Jano, někdy je pro přepracované jedince lepší si vypít, než to pak ventilovat přitroublým spamingem na forech.....

    OdpovědětVymazat
  11. Hele Jano, co nám to tu cituješ bolševický paragrafy? Každý ví, že neznalost zákona neomlouvá, tak pokud ten indický šaman chce někoho soudit, ať si poslouží, nemusí takhle nikoho informovat předem.

    Samozřejmě, lidi jsou si plně vědomi nebezpečí kterému se vystavují. Nejenom že riskují že po nich půjdou šamanovi právníci. Vystavují se pomluvám, zesměšnění, a nemluvě ani o choulostivé situaci před rodinou, dětmi, v práci atd. Vždyť je to hrozná ostuda, naletět podvodníkovi. Ten fakt, že navzdory tomuto riziku a nepříjemnostem lidi otevřeně vystupují proti šamanovi a jeho organizaci něco taky dokazuje. Dokazuje sílu a pevnost jejich odhodlání s tím konečně něco dělat. Lidi ve všch světadílech kde má šaman svoje úřady, lidi co se často nikdy předtím ani neznali, teď vystupují proti němu.

    Pokud to jsou všechno smyšlenky, proč by se lidi cítili tak odhodlaní? Proč by do toho vůbec šli? Děsit lidi prokurátorem šaman zkouší celou dobu už od března. Nějak to moc nezabírá, lidem na to očividně velice záleží. Ale proč, pokud to jsou jen smyšlenky?

    OdpovědětVymazat
  12. Vieš čo, Janičko, odsáčkuj sa z fóra a neotravuj s kokotinami. Tu sa riešia závažnejšie veci, tak čo obťažuješ s nezmyslami???
    Ten tvoj ,,guru" by si za tie svoje prasačiny a nechutnosti zaslúžil trest, poriadnu ostudu a na záver, ako zlatý kliniec večera odrezať pipíka a povesiť mu ho na krk (viď kniha: ,,Phúlan Déví, královna banditů"- možeš sa inšpirovať, vrelo doporučujem).
    Tak odpál a neoxiduj ako smrad zo záprdku! Fuj!

    OdpovědětVymazat
  13. Paní doktorko,
    nic si z tech ksindlů tady neděléte, voni nemajó úctu ke študovanýmu člověku. Však máte recht. A čím to napíšete víckrát, tím větší recht máte. Eště to rači vylepte nad porculán u nás na roli, tam to uvidí tuplem každé a žádné se už nebude moct vymlóvat, že to negóme.
    Vo tym žádná, že jak čtu ty vaše paragafy, mám z toho hned blato na hřišti, klepeta se mně třepó, děs. Hned tam taky napište, že pěknéch pár sígrů už na ty paragrafy dojelo. Však só na to aji slavný judikáty - jako Palivec vs. Říše Rakousko-Uherská nebo Švec vs. Půlnoční království.
    Sám mám černý svědomí. Ležím na betli a už jenom čekám, až si mě šilci vodvedó do šutru. Ale máte recht, disciplína musí byt a já přiznávám, že sem snížil vážnost kiloša. Dostanu špagát?
    Chcu taky nahlásit tady Ostravaka. Teď vás chce hópat, jaké je svaté a přicmrndává, ale já ho mám progómlýho - znevažoval kiloša a eště si dělal čurinu z posvátné hlášky kí jaja. Tajně hází močku na mírový stromy, aby uschly. Taky sem ho zmerčil, jak v noci na Petrovéch šutrech vyvolává démony, aby šli po kilošovi. A co je ze všeho néhorší, malu přebírá ukazováčkem a nemodlí se před gáblem. Dófám, že ho zavřete do kameňa, až zčerná a mně dáte ňákó úlevu jako korunnímu svědkovi.

    OdpovědětVymazat
  14. 1) Ahoj šíšo, děkuju za Tvé komentáře...situaci sleduju od března, není mi vždycky veselo, ale tvé komentáře mi vždycky pomůžou získat trošku nadhledu.

    2) Ne, ta dr. je Věra, její teorie o problémech se synapsemi u zneužítých žen je absurdní, ale já aspoň oceňuju tu snahu, přijít věci na kloub - byť bizardně, než vše hned zamést pod koberec.

    3) Dr. Jano, díky tomuto sdělení mi došla trpělivost a ROZHODLA JSEM SE SVĚDČIT VE VÍDNI U SOUDU a popřípadě i ve Slovinsku.
    16. října 2011 18:35
    Děkuju za tento post, bude-li třeba, potkáme se tam.
    Jak vidno, mlčení a případné zastrašování mají zcela jiný účinek než utichnutí protestujících lidí.

    4) Milá Dr. Jano, opravdu si myslíte, že si lidé nejsou vědomi rizika, které na sebe berou?
    Prostě jim jen arogance autora systému a bezradnost vedení JVDŽ situaci řešit nedává jinou možnost, než se ozvat. Protože jsou upřímní.
    Víte, že ženy, které vydaly článek v rakouském Profilu mají dohodu s časopisem, že pokud bude Mahéšvaránanda časopis soudit, půjdou svědčit k soudu? Možná, že mají i strach, ale už se jím nenechají ovládat.

    Jestli někomu chybí kuráž, tak je to Mahéšvaránanda, který se schovává za své věrné a nechává je za sebe řešit situaci, kterou sám způsobil. Sám není schopen se čelem postavit otázkám a pochybám svých žáků.

    Pro mne osobně je paradoxem, že JVDŽ jako společnost lidí, kteří ve většině mají dobré úmysly, nechá ničit svojí práci i své jméno svým morálně zkaženým zakladatelem a ještě ho chrání. A ještě za viníka svých potíží označuje Čitánandu, zneužité ženy a kohokoliv, kdo si dovolí klást otázky nebo pozvednout svůj hlas.

    OdpovědětVymazat
  15. Tož kurňa, Hanaku, šrame ti v pale? Braly mě mory jaks mi tam zbonzoval tej doktorce, chachare pjerunsky.

    Pani doktorka, ja včil chcu podat oficialně oznameni na Hanaka, že ten pajtaš tu jen cigani. Je pravda, že som na tom internetu psal dajake nezodpovědne cypoviny, ale mam tu polehčujici okolnost. S chuapami z werku sme šli chlampat po fajrontu, cela partyja naprana. Potem du do chalupy, zaloguju a pišu enem take chujove duperele, všystko vymamlasim bo su nabity jak sviňa, a teraz chumaj z teho robi revoluci, ale jebal to kot.

    Ještě jednu tuto zrobiš kokote a ja ti fakt jednu struhnu, nafasuješ na pysk a bude. Ja su fest oddany guruovi, malu si davam do kapsy od faraček hned vedle ploštice. Moj guru je fajny, ja robim tvrdu sadhanu, tapas jak cyp, a tož než budu hlinu hryzt, dostanu mokšu, kurňa. Pani doktorka, přijed´te na zabijačku, mamka vam zrobi tu nejlepši prdelanku co ste kdy měla.

    A ještě něco. Koho zveš Ostravakem? Ja su z Třinca, ty cype.

    OdpovědětVymazat
  16. Vážená Paní doktorko Jano, jak vidíte sama, nelze věřit těmto moravským a slovenským krajům. Slováci Vás do rici poslali, moraváci se předhánějí ve své podpoře vaší spravedlivé věci a přitom vás při první příležitosti zradí. Já vám řeknu, kdo je váš věrný pomocník-jme to my, pražáci:)Stojíme za vámi:) Tak jako po nocích chodíme zalévat ten krásný stromeček na Vyšehradě, přesto že pár minut po té šou z něj organizátoři sundali cedulku-strom míru-his houlines a tak dál a je tam už jen jako obyčejný stromek. My nezapomínáme. Každý půlrok posíláme vydělané penízky z pražského jogacentra na všechny strany-moraváci se nestydí přijímat ten milionek ročně, co pražáci posílají do Střílek-a ještě mají řeči.....A jak sme poslali další milionek do Indie. Víte jak je to těžké, dostat ty prachy z babiček a studentů?
    To nám Jehosvatosvatásvatost věří-věřte i vy.
    A víte proč? Protože jak někteří pokročilí jogíni tvrdí, Jeho svatosvatásvatost je inkarnace Karla IV. A ten měl Prahu rád. Trošku nemrava takz byl, takže nám nevadí, že Jehosvatosvatásvatostguruvesmíru sem tam ulítne s nějakou tou mladou křepelkou. Hlavně, že má Prahu rád:)A tak Vám vyjadřujeme tu jedině pravou podporu. ANO:) zavřeme, až zčernaj a ještě je budeme mučit v šatlavě Pražského hradu. Držíme Vám palce, ať už je všechny pěkně odsoudíte:)Vaši věrní pražáci.

    OdpovědětVymazat
  17. Om jaja gurudeva!
    Kurňa šinci něstrefujtě se do pani doktorky. Bo ona jest roba študovana. Nevim ve kterem oboru, ale študovana jest. Možna ty paragrafy tak gryfně něovlada, ale čemusi rozuměť musi! A nechce se smažit miliony rokuv v ohňu pekelnym. Bo tam je to horši, než ve valcovni mezi rozfajrovanymi ingotami.
    Vaš majster jest gryfny chlopek, a jak z vladniho města zazniva, tak je i inkarnacija Karla 4. A to už je nejaky trumf. Nekeři ho maju sice za inkarnaciju Jary Cimrmana. Bo s nim je tež hrubo srandy a na fšecko prvni přišel. Žaden holobradek to neni. Fšecke organy mo na svojem mistě. Hlavně ty nejduležitějši. A tež vam fšecko umi vysvětlit. Aji věci nepochopitelne. Take ty nadpozemske. A ma tež rad každe město, ve kterem přednášku robi. Ni enem Prahu. Bo prvotřidni servis mo v každem měste. Ni enem v tym hlavnim! Pokažde pochvali město, ve kterem se naleza. Na to nikdy nězapomina. A taku šumnu řeč vede, že v žadnem inačim městě se tak fajně neciti.

    OdpovědětVymazat
  18. A přeci má vesmírný guru nejradši Prahu-víte proč, chásko moravsko-slovenská? Protože my tady v Praze nasazujeme život pro jeho a stříleckou šrajtofli. A víte jak? Máme v jogacentru plesnivou cvičebnu, kde chodíme i na satsangy. Víte kolik našich cvičenců musí v té zatuchlé zdraví škodlivé dolní cvičebně (zvané hrob) cvičit? A ničit si zdraví? Jedna naše spolusestra už kvůli tomu byla u doktora-diagnoza:spory plísně na plicích. Vůbec si nevážíte toho, že to zatloukáme lidem na kurzech (a to někteří jsou tak drzí, že si troufnou vybírat si druhou cvičebnu, holomci-prej je to v té dolní zatuchlé, že snad plíseň, nebo co:-))
    Tak zase jen Pražákům zdar a plesnivině zvlášť-neboť prachy nesmrdí (a na kontě v bance ani neplesniví jako naše nebohá cvičebna-satsangová místnost).....

    P.S. Pro Dr Janu-na tohle je ten tvůj paragraf krátkej, protože pokud jsi ta Jana, co je ve výboru, tak to víš o tý plesnivině, co už pár let společně lidem zatloukáte, taky.....ale hlavní je vydělat prašule pro Boha, že?

    OdpovědětVymazat
  19. A co když bode ta dochtorka jednó z bévaléch manželek císařa Svaté říše římské? Na Alžběto Pomořanskó bych si bét vama dala fakt bacha! Před tó vás ani brněni nevochráni!

    OdpovědětVymazat
  20. Paní doktorka asi vybírá své spolupracovníky-neozývá se, přemýšlí, jestli vybere moraváka, moraváka2 nebo pražáka. Těžký výběr, u všech je vidět upřímná snaha pomoci jdž a kilošovi, všichni se kají a třesou před trestem-hlavně tím z posvátné gurugíty-kdo mluví špatně o mistru, bude tak dlouho v pekle žít, jak trvá slunce s měsícem. Tak to napsal středověký autor z neznámé sekty-a jistě věděl proč-už v těch dobách prohnaní a zlí šíšové, moraváci a pražáci chtěli řečí svou mistra převýšit-a tak jim to fakt natřel: V džungli jak démoni se zrodí. Ale jinak je gurugíta text plný lásky k bližnímu-pokud se tento bližní dostatečně servilně lísá k lotosovým nohám gurua-však víte jaké rajské blaženství gurugíta nabízí servilním lísalům. Naši hoši byli mrzce zverbováni kilošovou gurugítou a znovu se věrně hlásí do služby. Kee jay

    OdpovědětVymazat
  21. Pražáku, necamré se. Máváš miliónama, ale na zámku je furt klendra a módr. Jak to vzal do pazórů ten váš krizové menežment, je to špaténka. Začalo to nenápadně phalaharí dietó, ale přituhuje a vonehdy už vyhlásili dvótýdenní půst. Pré pro božskó mutru, ale nésme mateřídóšky, abysme tomu vašemu expertovi na PR tu jeho flignu sežrali. Kdyby přes leto nenasormovali vod lidí dost prašádovéch voříšků, tak by teď na protest proti pomlóvačné kampani museli držet hladovku natvrdo po Gándhíovsku. Já jim v letě říkal, ať furt nevyhazujó ty tučný oranžový slimáky do lesa, že v zimě přinde hlad a budó litovat, ale nedali si říct. Jinak ale špórujó jak Kalósek a de to taky sténě cugrunt. Dé Pražákovi hoknu, jakó chceš, a von z toho sténě ufachčí dycky tunel, to u nás za Uralem ví každé.
    Ale neber to, že mám furt blbý hefty na Pepíky, však sme všeci bratři a sestry a Karel začínal jako moravské markrabě. Kiloš říkal jasně, že nésó žádný V.I.P., že nás má rád všecky sténě. Pražáka sténě jako Třinečáka sténě jako Indickýho velvyslanca, Prahu sténě jako Novi Sad. Všeci sme si rovní, jenom de vo to, jak daleko sme keré na duchovní cestě. Teda kecám - de vo to, jak sme keré blízko, jak psal dneska jeden pražské mudrc. A čím sme slunku blíž, tím sme rovňéší. Ale zase bacha, vivéka! Když se dostanem moc blízko, tak nás ta zoncna uvaří. Nesnesem tolik požehnání. Nekerý z toho už chytl rapl nebo aji různý synaptický problémy. Ale každé se tak blízko nedostane a my dva, Pražáku, budem néspíš imunní, to su klidné.

    OdpovědětVymazat
  22. Kucí, já teda chci jako upozornit, že tydletý "Pražácí" sou asi fšici falešný. Kvákaj tady jak ňáký zoufalý inelektuálčíci, nevim teda koho ty jejich cancy tady zajímaj a taky je jim prd rozumět. Je to šlendrián. Já tipuju burany ze severu, z Jablonce nebo ňáký takový díry.

    Ale k věci. My pravý Pražácí jako Mahejše teda žerem, no jasně. Von je to skvělej gurouš, ty mantry má dobrý, snadno se to pamatuje, je to pořešený. Jen jako mi trochu vadí jak se nesměj párky a tlačenka, no ale v pohodě. A ty jeho šéfíci, ta duševní lajna, jo, no to je síla, normálně sme z nich všicí totálně vytřepaný.
    Já hlavně žeru ty hustý historky. No ty vole, Anglán vopruzoval, tak ho starej gurouš bafnul za křidlo a teď de s tim hovadem po vodě a hodí ho tam pro žraloky nebo co. Skvělý! Nebo jak tam padaj ty kytky z luftu dyž se inkarnuje ten suprovej hlavní gurouš co je fšude na fotkách, no z toho mě vomejvali, sem normálně řval jak malý děcko, dojemný jak kráva. Ty jiný gurouši píšou samý bejkoviny, je to slabý. Ten náš je fakt suprovej, máme kliku že sme takovýho borce našli.

    No a ty historky vo ženskejch, no dyť de vo prd, to tady nebudem řešit. Dyť nejsme malý děti, řeknem si to na rovinku, hlavní věc je aby se vydělávaly prachy. Jak byznys jede, je fšecko v těžkym klidu. No tak si tam trochu picnul, no a co má bejt? Dyť je to zdravej chlap, nedělejte z toho kovbojku. Pamatujete jak Klinton tam měl tenkrát s tou Monikou ty trable? Dneska je v pohodě.

    OdpovědětVymazat
  23. Od vyvěšovatelky tohoto blogu: Nedostala jsem se na web od 14. 10, takže mě dnes ráno čekalo milé překvapení v podobě rozverné diskuse ze všech koutů ČR - už dlouho jsem se tak nenachechtala (:-))))

    Pokud mě chce někdo žalovat za tento blog, tak jestli mi slíbí, že to skutečně udělá, vystoupím z anonymity a s radostí se nechám žalovat.

    Anebo, může i rovnou žalovat - jakmile bude žaloba podána, přihlásím se ke svému podílu viny, slibuju. Už se těším, jak svámík bude svědčit u soudu (:DDDD)

    OdpovědětVymazat
  24. Závist, bledá závist a nevděk k tomu-my tady v Praze chcípáme kvůli smogu, k tomu máme plesnivou cvičebnu a chcípáme kvůli sporám plísně a vy takhle. Za našeho managerování se už určitě ve Střílkách nestane, že se bude vařit z prošlých potravin jako dřív-koření koupíme vždy nové, plesnivé potraviny budem fakt vyhazovat a ne míchat mezi dobré a na závěr-za nás už do kuchyně nepáchnou lidi bez zdravotního průkazu jako dřív. My už prdíme na hlášku-Bůh se postará-po těch průjmech a angínách návštěvníků našeho zámečku máme strach o zákazníky. Průšvih je, že nám ňák ubývaj ty dušičky v penzionu Střílky-zámek. Tak to přinejhorším zavřeme a prodáme a prašule jen kilošovi pošleme, ať se maj v Jadánu hej:) A vy zas budete pískat kudlu:)

    OdpovědětVymazat
  25. Jen mě jako přemýšlivýho pražáka napadá, jak to bude kiloš řešit. Půjdem s šišoua třinečákem do pekla nebo se zrodíme v tý džungli jako démoni.... Gurugíta to neřeší přesně. Navíc, jak ty moraváky vidím, určitě si to prozpěvovali na latríně-to bude karmička......

    OdpovědětVymazat
  26. Já jsem jasně slyšel Moraváky na latríně jak si, než začnou, prozpěvujou to novou Nasralpuriho mantru.

    Nasral Panam Nasral Havir
    Nasral Agno Nasralama Hutam...

    OdpovědětVymazat
  27. To je jasný, oni jsou v kešeňlistu Ciciho-ta jejich hamižnost je sem přivedla. A zpívat gurugítu-ten posvátný text na latríně-fuj. Kdyby si aspoň měli kde zadnici umýt na těch latrínách. Takhle ani nemůžou pěstovat to posvátný Tulsí-kiloš jasně řekl, že kdo si nebude po velký mejt zadek, tak mu tulsí chcípne, proto moraváci tehdy žádnou ani neobjednali:-)To jen pražáci jí maj-bo maj bidety:-)

    OdpovědětVymazat
  28. S tó džungló to náhodó trefili! Už se v ni nejakó dobo potácim. Že se zmenšoje, to só povidačky.(Věřim jenom titulovaném. Šak to má svó váho i na hřbetově vo Došičkách. To se hned pozná vosvícená doša!) Nélepši je ten, kdo toho a keréch névic zežere. A strome jak te duchodovy piliře zde rostó kořenama ve vzdocho. Podržte se - ve vzdocho - a drži! Kolikáté už to je div světa? Vegetaca je hostá, světla málo. Dobře že nás nahočile ten trátak. Zavři voči a svobodně špacíruj po pralese. Žádné strach! A nevotvíré, páč pak je šecko vobráceně. I s tó "svató pravdó" a démonama.
    Nedobrovolné žrót vašeho časo.

    OdpovědětVymazat
  29. Koukám, že potřebujete produchovnit, vy kujóni. Karmajógu na vás. A ještě si ji zaplatit poněvadž od té doby, co jste se trhli, nevíte roupama co dělat. Ale protože vidím, že u některých z vás je jiskřička naděje na polepšení, můžete se inspirovat třeba tímhle:

    Hari ÓM,
    posílám informaci o díválí. Začíná 26.10. ve středu a trvá 5 dní.
    Mějte se hezky.
    Párvatí

    OdpovědětVymazat
  30. K předcházejícímu komentáři: Jedno japonské přísloví říká: Kdo se modlí za peníze, tomu se bohové smějí :)

    OdpovědětVymazat
  31. Pro zajímavost - jedno pojednání o díválí s citáty:
    www.jogablansko.wz.cz/htm/prednasky_soubory/divali.htm

    OdpovědětVymazat
  32. U nás na úrodné hródě vypěstujem aji Sandživaní, když je dost hnoja, ale vo Tulsí už nechcu slyšet. Ty sazeničky, co kolujó po satsangách, só šméčko. Zedvakrát potáhnu, v žábrách jak v polepšovně, tuberák hadra a nic. Nepochopim, že si s tym kanárci furt vypalujó zobák. A že se tym nekeří dovedó zrychtovat. Však esi znáte Luna(u) vod konkurence, tak gómete. To už v nózi rači střílecké zázvorák se skořicó. Chce to ale pit na lačno (v Střílkách něma problema...) a aspoň štvrt kotla vode dna na ex. Nélíp místo slané vasrovice při šankprakšaláně, to pak dává synergické efekt. Ať tě to ale nenapadne míchat s halvó, Pražáku mlsné, nebo ti nepomůže ani ten tvůj bidet.

    OdpovědětVymazat
  33. Já tulsí mít nemůžu, neboť provádím doma hanbárny-to by ta tulsí taky chcípla. Ani kiloš jí nemá doma:-)A to má bidet určitě:)

    OdpovědětVymazat
  34. Tulsí – indická bazalka. Pokud vám nechce růst, pěstujte Bazalku pravou. Je rovněž z čeledi hluchavkovitých, i když není tak popularizována. Její léčivé účinky jsou známy a funguje podobně. Navíc, pokud máte zahrádku, vysaďte ji poblíž rajčat. Ona totiž eliminuje tzv. plíseň bramborovou, devastující tyto dvě lilkovité rostliny.
    U tulsí se uvádí, že má navíc příznivé účinky na kardiovaskulární onemocnění. No, nevím, nevím. Afrodisiakální účinky se u něj neuvádí, ale jak je zřejmé z předchozích příspěvků, prokázané jsou. A to i lidí (pardon, nadbohů) kmetského věku.

    OdpovědětVymazat
  35. Jako pražák vod rady Vacátka kovaný vám povím, jak to vlastně všechno je. Je to jasné jak facka: TO VŠECHNO TEN ČIDÁNANDA, faktes. Velký kiloš (sbírku jeho "titulů" doplňte sami)rozjel na satsangu velkou šou s posvátnou tulsí-bazalkou. Ve své vševědoucnosti jasně řek: když jí chcete pěstovat, musíte být jak lilie čistí. Mejte si zadky (to asi vymeditoval v samadhi),nemyslete blbě nebo tulsíbazalka natáhne brka. A Čidanand ve svý namyšlenosti jí chtěl mít doma a ukázat všem, že může v budoucnu kiloše nahradit-že je prostě čistej. A ono ejhle-chcípla mu, mrška. Asi měl ňáký nemravný sny-to víte, celibát.. A tak se svěřil kilošovi. Kiloš když to viděl, tak mu došlo, že tenhle oranžovej chlápek není čistej a jeho nenahradí. A tak na velký koupeli v řece rozhod, že Mahámandalešvar-šéfík velkýho obrázku-bude ten mladší ausík. Kocour, vtipnej-dobrá náhrada. A ten démonický Čidánanda to nerozdejchal a rozjel tu špinavou kampaň, jak správně feloušip říká. A pár zkrachovalců se přidalo a teď opruzujou ty nebožáky z JDŽ, který to musej všechno potají sledovat a zapisovat (PS-VB-znalci pamatují)-aby měli přehled. Tak a to je celé. Za všechno může ten Čidánanda a ta rozmazlená bazalka. Tat sat:)

    OdpovědětVymazat
  36. To je hozená rokavica k sósedom na Moravsky Slovácko. (Neřikéte mně, že tam v tédle joze žijó jen sami pravověrni křesťani! Nejaké ten přeběhlik se tam taky nande. Asi se zašil do sklípka.)Tam mosijó byt vodbornici, dež vodedávna na sacanzích zpívajó: Zasela sem bazaličku, zasela, dyž sa naša věrná láska začala...nebo Zasela sem bazaličku, vzešla lebeda - co já budu chlapcom dávat, běda, přeběda. Tam snad kromě teho a vina nic jinyho nepěstojó. A take to povznáši docha i tělo.

    OdpovědětVymazat
  37. This is a official denial which denies the whole story, and television is required to publish this denial according the law on media . It is almost on the end, 54:31 min.
    It says (rough translation-if someone knows better...)

    In the TV show there was story about alleged sexual abuse of Guru of one of the wordly known system of yoga-YIDL-XXXX (Gurudevs name)
    All statements and accusations are false and are merely the result of the attack on the Guru and the author of a system which purpose was to discredit and defame guru and system because of particular interests of individuals which step out of YIDL for their own reasons.
    This is evidenced by the fact that there is no any law claim or any other official act conected to this, which would presumably confirm these allegations.
    ALSO GURU is not charged OR convicted for alleged acts.
    In the mentioned story in Tv show were published untrue statements about the society, as of the cult or sect, and incorrect and inadequate CLAIMS ON RULES students should obey in their everyday lives and about student-teacher relation.
    The Society operates completely open and it is not about a closed system in which people would be isolated from the world.
    The teacher does not prohibit anything or commanded-on the contrary.Practicing yoga is primarily work on yourself.
    Students are successful in their own field of work, independent of each other and involved in society, it is one of the objectives of yoga, also to achieve social health ....

    I am glad that that media still have to make sure that what they publish must be based on facts and not on the stories and slander

    About police and prosecutor i don't know, maybe somebody else knows.

    OdpovědětVymazat
  38. Možná by měl ten kreativní jedinec, co tohle nakopíroval z fóra dodat klíčovou věc. Že se jedná o prohlášení, které bylo vynuceno hrozbou právních důsledků ze strany swamiho právníků. Vynutili si silou tenhle text-a televize se chtěla vyhnout problémům kvůli nějaké bezvýznamné sektě-tak to převzali, zveřejnili a kašlou na to. Právní vyšetřování trvá. Jediné, co se změnilo je to, že swamiho právníci odhalili svou bohulibou činnost. Napadají cokoliv, co je proti JDŽ. Logické u mafiánů, zajímavé u láskyplných světců a jejich fanoušků....

    OdpovědětVymazat
  39. Nebesky vojsko se sbírá a řinči zbraněma! Komo eště neni jasny, jak pomáhajó měnit svět? Pré nejaké Mental nebo jak se menoje dokonce vekořoje vonnéma tyčinkama Vostravo. Nebo to je jenom likvidaca těch prošléch? Čert (asur) vi! Pro nekeho to mosi byt dobry - névic pro nás. Takovó péčo si snať ani naša karma nezaslóži. Tak chotná ovoce meznárodniho řetězo všechmožnéch modliteb a mírovéch stromů. Ešipak nás nechcó přežrat? Šak vo tem přejídáni vedli na interneto vědeckó diskozo!

    OdpovědětVymazat