pondělí 24. října 2011

Ví někdo něco o podaných trestních oznámeních?

Z komentářů:
"V České republice bylo zneužívání nahlášeno policii v červenci - ta ale nemůže otevřít případ, protože se v ČR nejedná o trestný čin.
Ve Slovinsku bylo podáno trestní oznámení - učinily ho dvě Slovinky a jedna Němka. Telefon na policii, která to vyšetřovala je: 00386516131345. Otázka je, co budou ochotní sdělit. Podle jedné ze zneužitých žen, která trestní oznámení podala, a se kterou jsem mluvila tento týden, že případ již předán státnímu zastupci. Otázkou je, co bude moci stát ve věci udělat, protože i ve Slovinsku dle mých informací jsou všechny nahlášené případy již promlčené."

8 komentářů:

  1. Přizvala vyšetřovatelka k případu i soudního znalce? Zajímá mne, zda byly poškozené vyslechnuty i soudním znalcem, nebo učinily pouze výpověď na policii?

    OdpovědětVymazat
  2. Právě to tady čtu a říkám si, že u nás není žádný případ a teď vidím že i u nás se to dělo také. Nevíte někdo jestli vypovídali pod detektorem lži? Používá se to přeci při výslechu když jde o dokazování slova proti slovu ne, což sex ve dvou vlastně je?

    OdpovědětVymazat
  3. podle ceske vypovedi se nejednalo o nasilny akt ' znasilneni' ale dobrovolny sex dvou dospelych lidi. To ze jeden z nich byl v nadrizene pozici jeste neznamena ze je to spatne. V CR je to normalni. V Brne si jeden dekan 'narazil' studentku ..tak 30 let rozdil, zadny problem... nebo ja vlastne nevim, jestli to nebyla ona co si ho 'narazila'... pri dobrovolnem sexu 2 dospelych jedincu se to neda jednoduse urcit 'kdo si vlastne zacal'...

    OdpovědětVymazat
  4. je tato výpověď z ČR někde k nahlédnutí?

    OdpovědětVymazat
  5. Jasně, je běžně normální, že výpovědi jsou k nahlédnutí-každý úchylák si jistě rád připlatí i za detaily....policie si takhle může přivydělávat:-D

    OdpovědětVymazat
  6. To já jsem ta mistrem dobrovolně sexuálně zneužitá žena. Náhled do mé výpovědi mám pouze já, vyšetřovatel, obviněný, právní zástupci a soudce. Ani netušíte, co všechno semnou mistr dělal a do jakých jógových pozic mne ohýbal. Nechápu, kde tu všichni berete ty informace. Až na ten bolestivý anální sex to bylo celkem v pohodě. Kdybych nebyla tak žárlivá na ostatní holky, tak už jsem ho dostala do chomoutu.

    OdpovědětVymazat
  7. Další z Hellriderových výplodů?

    OdpovědětVymazat
  8. Jak že jsou všechny nahlášené případy již promlčené? to snad poslední 3 roky s žádnou netento a dal se konečně na celibát, co je toto zase za dementní blbost?

    OdpovědětVymazat