pátek 23. října 2015

Divadlo

Myslel jsem, že už sem nic nedám, ale poslední události mě donutily udělat jednorázovou výjimku....

Všimli jste si, že Jdž má plná ústa míru a v současné situaci, kdy by měla organizovat pomoc těm, co utíkají před válkou, případně "mírový" guru by měl sázet ve velkém stromy na Ukrajině-mlčí a jedou byznys jako obvykle?

Kolikrát byl guru na Ukrajině od vypuknutí bojů aby opravdu podpořil mír? Kolik peněz dává na výstavbu  paláce v Jadanu a kolik na pomoc hladovým uprchlíkům?

Ukazuje to pravou divadelní podstatu celé organizace i jejího představitele. Prostě: fotit se před barevnými postery s mírovou tématikou a obecenstvem z Jdž, fotit se na konferencích, kde jsou stále stejní lidé a stejné obecenstvo z Jdž a jejich cíl je jen být viděn, fotit se se stromky s visačkou "mírové", které se po vyfocení sundají a jsou k nerozeznání od ostatních, zkrátka velká slova, ještě bombastičtější fota, efekt 0.

Celá ta hra s celosvětovým turné OSN(kolik takových guru takto po světě létá...), mírové konference, kde se výjimečně podaří sem tam sehnat nějakou známější osobu aby se zvedla důležitost akce v očích obecenstva z Jdž, jinak to nikoho z reálného světa  nezajímá.

Krásné divadlo, mající za cíl sdělit světu (kterému jsou tyto mnoha sektami prováděné podobné PR aktivity  ukradené), že zde jde o něco důležitého a guru je u toho. Tam ale, kde jde o to skutečně pomáhat a nekouká z toho pro Jdž  nějaký PR zisk, tam nikdo z Jdž, ani guru samotný, není.

Nic proti, ale pokud má někdo plná ústa slov, měl by dokázat, že je myslí vážně, ale jak pravil častokrát guru: nesledujte co dělám, ale jen to co říkám. Myslím, že tento citát říká o povaze Jdž vše.

Toť vše a mějte se hezky.....


P.S.V Indii a nejen tam je teď velmi populární film " P.K."  Plně doporučuji, ukazuje to moudře a přitom zábavně a navíc duchovně celé divadlo v plné nahotě. Po jeho shlédnutí by i lidé z Jdž možná leccos pochopili.
Malá ukázka:
https://www.youtube.com/watch?v=WOFO91reLwk


https://www.youtube.com/watch?v=tj3XAcC_wcM  

3 komentáře:

  1. úvěrová společnost, která mi poskytuje půjčku ve výši 5 000 000,00 USD, když ostatní investoři půjčky zanedbali moji nabídku, ale pan benjamin lee mi poskytl úspěšnou půjčku. Jsou přímo zapojeni do financování půjček a projektů z hlediska investic. poskytují finanční řešení společnostem a jednotlivcům, kteří hledají přístup k fondům kapitálových trhů, mohou vám pomoci financovat váš projekt nebo rozšířit vaše podnikání .. e-mailový kontakt :::: také 247officedept@gmail.com nebo napište na číslo whatsapp na + 1- ( 989-394-3740)

    OdpovědětVymazat
  2. Já bych to na vašem místě moc neřešil. Prostě si zase zacvičte. Mně v tomhle ohledu fakt pomáhá podložka na jógu a trochu si vyčistit hlavu meditační jógou. Není to vysloveně kondiční cvičení, ale spíše relax. Nebo nevím úplně přesně, jak bych to měl popsat. Ale já si myslím, že mi moc dobře rozumíte. ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Velmi aktualne. Ani teraz od predstavitelov JDZ ani tuk.

    OdpovědětVymazat