pondělí 9. května 2011

Svědectví č. 6

http://www.swamiji-maheshwarananda-abuse.com/#!4
http://jogavdennimzivote.blogspot.com/2011/05/svedectvi-c-6.html

Jsem jedna ze Svámidžího bývalých žen.

Poprvé, když jsem s ním měla sexuální zkušenost, řekl mi, že se po dávné yugy inkarnujeme společně a že jsem jeho žena. Tenkrát jsem byla velmi mladá a panna.

Nevěděla jsem, co s tím dělat. Nesměla jsem spát s jiným mužem, mít rodinu, musela jsem být zcela v jeho službách.

Mnohokrát jsem za tímto účelem přijela do Vídně a spala jsem v bytě, kde žily spolu jeho gópí.

Někdy jsme žily v tom bytě 3 nebo 4, z Česka, z Chorvatska, Slovinska, Maďarska. Tým se téměř každý rok měnil, jenom jedna žena tam zůstávala pořád. Dívky tam přicházely žít naprosto nepřipravené. Na začátku neznaly jazyk, neměly zaměstnání, musely si samy zařídit, aby mu byly nablízku a k jeho službám, a čekaly na jeho milostivé zavoláni. Byla to velmi smutná situace. Čes od času si je volal a kvůli tomu tam žily.

Pár týdnů poté, co se to stalo mně, jsem zjistila, že nejsem jedna z vyvolených, ale že je nás ve skutečnosti mnoho. V dalších několika letech bylo mým hlavním zájmem na seminářích, kdo je kdo. Okamžitě jsem dokázala rozpoznat, která z dívek je právě ve hře. Mohli jste vidět, kdo se stane jeho ženou, kdo je právě jeho hlavní ženou, a kdo má zlomené srdce. Reakce žen byly úplně stejné jako moje.

  • Před svatbou - naprosto oddaná a pokorná.
  • Během manželství - už ne tak pokorné chování - já jsem zvláštní a vy lidé nevíte, co vím já, tak jste všichni hloupí, vzhled se stane divočejším a flirtování s mistrem a ostatními samci také.
  • Poté: utrpení a zmatenost - on mě už nechce (protože se zamiloval do jiné dívky, nebo protože nejsem hodna jeho lásky), dvě možné reakce - hněv nebo pláč a smutek, obojí vychází  ze zlomeného srdce.


Kdybychom byly jeho manželky za všech těchto těžkých podmínek, alespoň by se musel chovat jako manžel, ale to nedělal. Nestaral se o mě, ani se na mě nepodíval, nevěnoval mi žádnou pozornost.

Co s tím dělat?

Vysvětlila jsem si to jako tapas - velmi tvrdé podmínky, kterými musím projít, a další hloupá vysvětlení mi zabrala více než 3 roky, než jsem se vzdala myšlenky, že mě zase někdy zavolá. Samozřejmě jsem se cítila jaksi vinna, že už nejsem dost hodna jeho lásky.

Ještě štěstí že nejsem! Získala jsem trochu odstup od celé situace a bylo pro mě možné začít normální život. Až do doby před dvěma měsíci jsem nenašla žádnou z jeho "manželek", která by měla stejné špatné pocity jako já. Díky internetu jsem zjistila, že nejsem sama. Dívky, se kterými jsem mluvila v minulosti, byly všechny hrdé, že byly součástí jeho "milostných" her. Vysvětlily mi, že to, co dělá, je tantra. Zvedá vaši kundalini na vyšší stav vědomí. Já jsem nikdy nic takového nepocítila.

Cítila jsem se jenom zmatená, ponížená a hloupá. Věděla jsem jenom, že tomu vůbec nerozumím.
Obviňovala jsem sama sebe za totální katastrofu pokaždé, když jsem byla s ním. Vždycky jsem doufala v další šanci, kdy to dopadne lépe. On nebyl vůbec laskavý. Hra začala vždycky I love you, objetí, vykouření a dobrou noc. Nic mezi tím. Žádná láska. Žádná péče. Pokaždé stejná zkušenost, docela špatná, nemyslíte?
V mé přítomnosti měl sex nejenom orální, s jinou dívkou. Mezitím jsme se líbali.

Byla jsem s ním jenom několikrát, pokaždé jsem doufala v lepší výsledek "kundalini", ale nikdy k tomu nedošlo. Naposledy, když jsem byla v jeho posteli, jsem byla ještě panna. Nařídil své jiné ženě, aby přístě přinesla prostěradlo, protože tam bude hodně krve. Docela děsivé. Chtěl moje panenství a řekl, že to bude hodně krvavé.

Naštěstí příště se už nekonalo, protože jsem o celé věci řekla mému velmi blízkému příteli. A on (můj přítel) se nervově zhroutil, a pak jsme se stali milenci. Byla to těžká doba, musím připustit.

Trvalo mi mnoho let, než jsem přestala čekat na svámího zavolání uprostřed noci během seminářů, i když jsem měla přítele. A věděla jsem, že svámdží spal i s vdanými ženami.

Trvalo mi léta, abych si to přestala přát. Tento fakt se mi zdá také velmi podivný, ale tuto podivnou psychologickou reakci můžete najít v každé základní učebnici psychologie. Neptejte se mě, jak je to možné, přečtěte si vysvětlení tam.

2 komentáře:

  1. FUCK OFF YOUR HATE :-P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. And your hate too, dear anonymous.
      And also your jealousy and non-sesitivity.
      Peace (and wisdom) with you.

      Vymazat