pátek 6. dubna 2012

Drobné osobní zážitky s osvícenými Mistry

Elisabeth z Austrálie, která psala často na anglické fórum a váhala uvěřit svědectvím o zneužívání , se opět ozvala. Obnovuje svůj web
https://sites.google.com/site/falseguru/, kam právě vyvěsila dvě osobní videa. Myslím, že jejich obsah vás bude zajímat, stručně to shrnu (nemám čas překládat doslova).

Takže, Elisabeth právě hovořila s dobrou přítelkyní, která se jí svěřila, že ji osahával Guruji. Ne že se jen třeba náhodně otřel, ale skutečně osahával. Nechtěla jít do detailů, ale snad se ještě ozve. Této ženě Elizabeth věří, protože ji dobře zná. Takže již je ochotna připustit, že i ostatní svědkyně mluví pravdu.

A Elisabeth přidala i vlastní zážitek. Při procházce po australské pláži se sv. "otřel" rukou o její hruď, nejprve myslela, že omylem, ale on řekl německy (asi aby ostatní nerozuměli?) něco jako "Bylo by to krásný, deka, pošmajchlovat se ...". Nevěřila svým uším, byla znechucena, zmatená, bylo to naprosto nepatřičné, ale cítila potřebu reagovat, tak řekla, že se muchluje jen se svým medvídkem a psem ...

Se zážitkem se svěřila, ale bylo jí rozmluveno jeho zveřejnění, že je to slabé svědectví, že třeba se přeslechla, sv. řekl něco jiného, mohl tím myslet meditaci apod., takže si to nechala až doteď pro sebe.

Právě založila videokanál na youtube, dala tam svá dvě videa, a vyzývá další k přidání svých zážitků.

Což mě přimělo napsat na fórum i svou "menší" zkušenost (už je někde i tady na začátku blogu, ale nemůžu to teď najít). Jak při mé mantradikše, když jsem seděla těsně před sv. a on mi dával požehnání, tak si silně přitáhl mou hlavu do klína, až jsem se dotkla čelem jeho břicha, a snad i čehosi tuhého níže... (Falseswamiji z fóra se směje, že to byl možná jeho mobilní telefon - to nevím, myslím, že ho snad ještě tenkrát ani neměl (:-)), anebo že si vzal večer předtím moc viagry - to je možný (:-))

Taky se mi tenkrát zdálo, že sním, bylo to nepatřičné, byla jsem zmatená, doufala jsem, že to bylo zvláštní požehnání, nebo že se pletu, mám špatné myšlenky, určitě je to moje chyba ... pak to překryly jiné zážitky,  vytěsnila jsem to z hlavy, do doby, než se před rokem ozvala svědectví o zneužití ...

Elisabeth mi na to napsala, že mi to věří (čehož si vážím). Že se jí stalo něco podobného, sv. si násilně přitáhl její hlavu do klína, sice se ho nedotkla, ale už jen to násilí se jí zdálo nepatřičné ...

Takže, věřím, že může být spousta žen, které mají podobný "drobný zážitek", ale nejsou si jisté, co se vlastně stalo, a nemají chuť se svěřovat. Ani já jsem ji neměla. Elisabeth mi navrhuje, abych nahrála video, ale nějak se mi nechce.

On náš SM myslím svou roli zde už stejně dohrál. Do Evropy už nepáchne, Austrálie mu nedá vízum ... a život půjde dál, a už se mi nechce setrvávat u starých věcí. Ještě můžu JDŽ trochu poškádlit, to jo, ale na srdci už mi to neleží ...

Video anglicky:



-sid-

55 komentářů:

  1. Myslím, že i sebemenší zkušenosti jsou důležité pro celkový obrázek o svámím a JDŽ, osobně jsem vděčný za každou.
    (Taky je mi líto všech těch pozitivních zkušeností, které dostali jogíni za úkol sepsat a pořád si je nemůžu nikde přečíst. Možná si někdo chytrý nahoře uvědomil, že by mohly ve skutečnosti napáchat víc škody než ty tzv. negativní.)
    Elisabeth už dlouho volá po zveřejnění různých svědectví na videu a teď jde i sama příkladem, což si zaslouží uznání. Souhlasím s ní, že video má jinou váhu než psaný text. Na druhé straně, JDŽ se ke svědkům chová tak, že se nedivím lidem, kteří to udělat nechtějí.

    Když si tak čtu ty výměny názorů mezi Elisabeth a Falseswamijim na anglickém fóru, tak by mě zajímalo, co by na to řeklo vedení ČSJDŽ, proslavené teorií Čičiho spiknutí. Tohle tedy zrovna nevypadá na jednotnou frontu za "zničení svámidžího práce"...

    Bude zajímavé sledovat, jestli už do Evropy skutečně nepáchne. Tipoval bych spíš, že mu to nedá a zkusí to. Mezi jeho žáky se teď šušká, že prý se chystá v létě do Střílek, snad v srpnu. Může to být samozřejmě jen laciný trik, jak povzbudit účast na seminářích, jako už tolikrát v minulosti, ale kdo ví. Měl by přijet, spravil by si chuť. Byl by to takový výlet na ostrov, kde se zastavil čas, něco jako zájezd do Severní Koreje. A než bude léto, tak snad ještě nějakou tu misijní cestu. Pohany v Nepálu už probudil, tak možná Nová Guinea nebo Grónsko... Konkurence zatím nulová a i prostor pro nové vegetariány by tam celkem byl.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cau Sisa, ja myslim ze na tomto blogu chybi protipol, nebo opacnej nazor. Je tady hodne negativnich komentaru. Cekas na ty pozitivni zkusenosti, tak je tedy pisu. Ja osobne mam ze Swamidzim jenom pozitivni zkusenost. Znam ho od detstvi. Nezda se mi ze by prosazoval "vyhranene" myslenky hinduismu, spis rika universalni pravdu, kterou ?nechapou? spis jeho posluchaci. Tady v tvem prispevku vidim ze byl probouzet "pohany" v Nepalu. Ja myslim ze hinduismus a budhismus jsou tak blizke, ze na takovy napad muze prijit jenom militantni mysl z dogmaticke europy, co ty na to? Ja myslim ze kazdy z kazdeho uceni ziska nebo neziska podle otevrenosti mysle. Kdyz budu mit mysl napr. ve druhe cakre tak budu mit zazitky spojene s ni. Kde je mysl, srdce tam jsou i nase zkusenosti. Myslenky se nam vraci jak bumerang...

      Vymazat
    2. Nebude to spíš tak, že "jenom militantní mysl" nerozpozná ironii?

      Vymazat
    3. Dobrá metoda, jak se vyhnout jakékoliv zodpovědnosti-prostě jí přesunout na žáky-pak stačí být jen výborný mluvka a to, že se nedaří "nauku" předávat a vychovávat následníky- je okecáno tím, že ji žáci prostě nechápou. Blbci jedni:)
      Jsem rád, že máte jen pozitivní zkušenosti-inu, nejste mladá hezká holka..........

      Vymazat
    4. Nevím, jestli to s tím probouzením nepálských duší vymyslela militantní mysl. Doufám, že ne, mám to z druhé ruky - od jedné známé z JDŽ a její kumpáni mají ve zvyku končit každou druhou větu "óm šánti". Ale souhlasím s vámi, že nápad to není bůhvíjaký... Vážně jsem ho fakt nemyslel a taky bych radši znal pravý důvod toho výletu.
      Souhlasím i v tom, že všelijakých názorů je tady potřeba. Klidně i opačných. Na ty pozitivní zkušenosti nám střílečtí slibovali zvláštní fórum, tak mi to bylo líto, ale samozřejmě si je přečtu rád i tady. Bez legrace. Ale zároveň prosím vezměte v úvahu, že dobré zkušenosti samy o sobě těžko smyjí všechna ta vážná obvinění. Ani kdybyste ta mladá hezká holka byl. Ale taky vám je přeji.
      Nesouhlasím s vámi, že jde o "univerzální pravdu". Proč si to myslím je na delší povídání a leccos k tomu už na tomto fóru zaznělo. Ale to je otázka víry a já nikomu svůj názor nevnucuji. Dobré srdce a otevřenost mysli mají svou váhu. Ale některé věci podle mě nejde takto relativizovat. Závažná podezření je třeba vyvrátit objektivními prostředky.

      Vymazat
    5. Juckes, já jsem normálně mladá, asi dost hezká holka, jelikož mimo jógu a jiné dělám modeling. dost dlouho se pohybuju v blízkosti Swamijiho, jezdím za ním do Indie, mnohokrát jsem s ním byla úlně o samotě a NIC. ale bavíte mě. směju se a vaše stránky neuráží, ale fakt baví, jsem přesvědčena, že více škodí vám než JDŽ a Swamijimu. egu a hlouposti zdar. Óm šántííííí

      Vymazat
    6. A nic:-D Myslím, že asi tuším, kdopak jste-nedivím se, že to nezkusil-abusoři jeho typu si na takovou kost netroufnou, je to nad jejich síly. Hledají zraněné, nějak oslabené, málo sebevědomé-právě proto, aby "když to praskne" mohli ukázat-podívejte-takové chcete věřit?...........
      Jinak, ta druhá půlka Vašeho písemného projevu.........bavíte se dobře? Je to nesporně zábavné, číst to s pocitem majitele pravdy, který ví,....(Ví, nebo jen bláhově doufá? A na základě čeho věří, že ví?))
      Bavit se na pocitu ponížení zneužitých žen, na prostém vzteku některých podvedených mužů? Na tápání těch, co poznávají, že vše bylo "trochu jinak"? Že je podvedl ten, komu dali důvěru, čas a peníze? Inu, bavte se dál......:) Jen, pokud nás to mělo vyhecovat-bylo to dost naivní. Pokud to myslíte vážně-je to smutné......

      Vymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Dnes byl Velký pátek a já poprvé objevil na internetu zprávy o swámídžího aféře. Mohu k tomu říci jediné. Ukřižovali jste Krista. Hanba Vám. Pro jógu v Čechách neudělal za posledních 30 let nikdo víc než on.
    S pozdravem
    masér Mgr.Jiří Řičař, Mistr učitel energetického systému Boží pečetě

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pravdou je, že pro jógu toho nikdo víc v naší zemi nikdy neudělal... Otevřel oči tápajícím, a to na věky. Především nám převedl, že se nejedná o žádné boží učení, ale o prachobyčejný obchod, s příměsí hindského folklóru. A přirovnání ke Kristovi? Stačí si přečíst evangelia a porovnat způsob života jednoho a druhého. Sídla v poušti si nestavěl Ježíš, ale Pilát. Ježíš vyháněl obchodníky z chrámu, i z nádvoří. Nevím nic o tom, že by říkal: "nedávejte mi květiny, dejte mi raději peníze". Ježíš se nezviditelňoval paktováním s mocnými, ani samozvanci tohoto světa, pro své zviditelnění.
      A na závěr - Kristus se třemi by-pasy a cukrovkou navrch, to je síla. Chce - li někdo rozdávat rady o zdraví, navíc o komplexním, měl by jím zářit. A hloupé řeči, ako že "se vydává a rozdává" pro ostatní, neuspějí. Vžyť někteří jej mají za boha... Divný bůh, který neumí pomoci sám sobě. Nebo to nedovede? Nikdo po něm nechce, by "činil znamení", ale ať zazáří zdravím, láskou a hlavně Pravdou.

      Vymazat
    2. To jste se za tu pečeť moc nepředal (viz: http://reiki.rajnys.cz/sites/default/files/zasveceni_cenik.pdf). Myslím, že většina lidí tady už zacálovala víc :) a jak vidno...mělo to asi takovej význam jako neukřižovanej Kristus, že?

      Vymazat
    3. Tedy, skoro bych to sežral i s navijákem, že to ten Mgr Řezáč z hodobožové pečetě myslí vážně.......ale pak mi došlo, že to je fór......jsem asi fakt přibrzděný, že jsem to bral chvilku jako vážně míněný příspěvek:)

      Vymazat
    4. Taky bych si skoro myslel, že to bylo míněno vážně. Až když jsem se podíval na jeho stránky (http://jiri.ricar.sweb.cz/), tak jsem pochopil, že je to mistr parodie. A nejen v umění slovesném, ale i hudebním.

      Vymazat
  4. Mistře učiteli energetického systému Boží pečetě, Kristus byl nepohodlný kritik kněží a ti ho vydali! Váš pozdrav "Ukřižovali jste Krista! Hanba Vám!" tím ztrácí na působivosti a komu dělá hanbu, je nasnadě.

    OdpovědětVymazat
  5. Je to strašná škoda.
    Škoda práce spousty lidí.
    Organizovali, dřeli, cvičili, vybudovali Střílky a podíleli se na systému předávání učení jógy veřejnosti.

    Je mi dost líto, jestli to teď všechno pomalu umře.
    Ať už Sv. provedl cokoliv, a ať už se s ním ti co jim ublížil vypořádají jakkoliv... tak té práce je škoda.
    Skoro se mi chce začít nějak dávat dohromady ty lidi.
    Nějak to udělat, pokračovat dál i bez Sv.
    Protože co jinak se Střílkama? S jógacentrama?
    Vivi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja souhlasim, ze je to skoda, ze vsechna ta prace pujde vnivec. Ale paklize zodpovedni lide, kteri rozhoduji o tech budovach a centrech, nechteji udelat trochu sebereflexe a rozhodnout se, co je dulezitejsi: podvodnik swAmi anebo jejich sila idealismu a touha po necem opravdu cistem a verohodnem, tak se asi neda nic delat. Aspon v ramci JDZ. Mozna, ze nekteri jedinci maji jeste sily a chut na to davani dohromady a pokracovani dal bez Sv. Kdyby se to povedlo, bylo by to skvele. Takze all the best, Vivi.

      Vymazat
    2. Ano Vivi, z hlediska lidského je to škoda ale co je "škoda" z hlediska Vesmírného - to my lidi nikdy nevíme.

      Vymazat
    3. To vědí jen Vesmírní lidé....:-D
      Juckes

      Vymazat
  6. Vivi, nejsem si jistá, jestli jsem správně pochopila Vaši myšlenku. Bylo zde (a je!) JDŽ - jak se ukázalo spolek lidí s velmi odlišnými představami o józe, jejichž jediným zřetelným spojovacím článkem se stala osoba zidealizovaného učitele - guru - a jím k uctívání předložená řada taktéž zidealizovaných předchůdců. Tento kult byl dovršen vytvořením "vlastního" systému. Na ztrátu důvěry v učitele navázala ztráta důvěry v jeho systém, protože svým chováním porušil obecně platné principy jógy, na něž se odvolává. Po následné kritice nedošlo k jedinému náznaku nápravy. V čem tedy pokračovat?

    OdpovědětVymazat
  7. Je to hezká myšlenka, ale taky mě nenapadá, jak na to. Spojovací článek je skutečně pryč. Celá ta organizace je bohužel vybudovaná na principu: všechno (guru), nebo nic. Po stránce ideologické i organizační. Odstraňte gurua a všechno se to sesype. Lidé budou zklamaní a pasivní. Zůstanou stará přátelství, ale jenom na tom se stavět nedá. Zůstane náklonnost k józe, ale spíš tápající, bez jistoty a už vůbec ne širší shody na tom, co to přesně je ta "čistá" jóga. Kdo ví, kde přesně končí svámího lež a začíná pravda? Bylo by to v rozsahu Satjánandovy jógy? Co Maháprabhudží? Co Mádhavánanda? Krije? Mantry? Ale ne jenom to, hlavně všechna ta dogmata, myšlenkové postupy, které nám svámí vtiskl. Co z toho zahodit a co si nechat... Ukazuje se to i diskuzních fórech. Myslím, že by bylo těžké najít dva partyzány se stejným názorem na tyto věci.
    Pokud jde o Střílky a využití majetku JDŽ všeobecně, tam se bojím, že je naděje ještě menší. Správa majetku je důsledně v rukou fanatiků a lidí ekonomicky spjatých se současnou organizací a předpokládám, že jestli se ti kdy obrátí proti svému vůdci, tak už budou myšlenky na resuscitaci dávno mrtvé. A nějaká revoluce zespodu, která by to změnila? Těžko. V JDŽ už myslím ani nezůstala žádná osobnost, která by nějaký odpor mohla vyprovokovat a vést. Spíš jen pasivně sedí a čekají, co bude dál. Spíš mám dojem, že věrní už budou spíš odpadávat jeden po druhém, bez dalších ambicí. Bohužel. Ale rád bych se mýlil. Je to skutečně škoda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vy jste jak malí, kterým někdo veme hračku. život jde dál. nenechte si krást pozornost. falešný guru právě tím, že ničí pozornost druhých je stále ovládá. zbavte se toho.kde končí lež a začíná pravda. dobrá otázka. dobrý námět k dalšímu hledání.věřte především nejprve sobě. takových jak tady ten od té pečetě je kolem nás mraky, to jsou ztracené případy, těžko jim to vysvětlíte.jsou chyceni do hry byznysu a sebeklamu.důležitý je Váš vzestup, né vzestup nějaké organizace.organizace může být jen pomůcka.ta se zhroutila, ale Vy jdete dál. každou chvíli nás někdo podvede, at v marketu nebo ve vládě. není přeci potřeba si kvůli tomu dělat těžkou hlavu.

      Vymazat
    2. No dobrá - jsme jak malí - ale když budeme velcí a "necháme jít život dál", kam to povede v JDŽ, marketu a ve vládě? Bude to ještě k žití?

      Vymazat
    3. Nemůžeme přeci změnit svět, dokud nejprve nezměníme sebe. v indii nejprve vyhodí věci, kterými uctívali falešného gurua a pak teprve byli free. požádejte svého ducha-Kundalini o sebepoznání. pak budeme vědět co máme dělat a co je s námi v pořádku nebo ne. Je to v nás i všude kolem. Nejprve ale musíme dovnitř. Je lepší zapálit jedno světlo, než proklínat nekonečnou tmu.

      Vymazat
    4. Chtěla bych vidět toho, kdo to umí (ne toho, kdo si jen myslí, že to umí)! Také bych chtěla znát kritéria, jimiž se hodnotí úspěšnost zapálení světla a toho, kdo si troufá to posoudit. Doufám, že to nejsou ta kritéria, která splňuje většina a o nichž už dávno psal Juckes - držet hubu a krok! Pepíno, domnívala jsem se, že jsme v našem dialogu před časem došli k bodu respektu. Pokud se Vás to netýká, omlouvám se.

      Vymazat
    5. nechtěl jsem nic sfǒkávat a taky já nésu, koho se to týká,takových, kteří ví, že si to jenom nemyslí, zas tak nedostatkovým zbožím není. jasně že není problém vidět chyby v druhých. proto jsem reagoval tímto na to, kterou cestou je dobré pátrat. není cílem někoho peskovat a vyvyšovat se, ale předat svou zkušenost, což je někdy obtížné, jak víte, těžko přenositelné. kritériem kdo je skutečně oprávněn hodnotit je právě projev Vaší síly Kundalini, která Vám dá poznat, v jakém skutečném stavu je vaše duchovní úroven bytí- duchovní tělo čaker, které jsou v takovém stavu jak právě žijete.Pak víte co je s vámi skutečně v pořádku, nebo ne, a je to hodnocení absolutní, né někoho druhého. pak máte jistotu a zkušenost. tu vám nikdo neveme. pak k tomu toho druhého-fyzického gurua nepotřebujete, i když skutečný guru není k zahození, ale pak se zase dostáváte do toho kolotoče zmatenosti teorie tvar a beztvaré. nejprve tedy začnite vevnitř, ostatní by mělo přijít potom.tak asi tak.

      Vymazat
    6. To je pravda ale Ufo a Juckes jedine vi jak to opravdu je...jim nic nevysvetlite. Jednou jim to dojde...kdy? To vi jen jejich mistr Maheswarananda.

      Vymazat
    7. SKUTEČNÝ GURU NENÍ K ZAHOZENÍ ! Tak to by se mělo tesat! :DDDD

      Vymazat
  8. Na tomto blogu, bohužel partička jako je Juckes, Sid a Ufo denně proklínají tu nekonečnou tmu o které píšete a o tom jsem jim i já dříve také psal ale zřejmě si mají své představy co je správné a nepřipouští si nic co není v souladu s jejích myšlením. Takže ten Váš a můj příspěvek (můj na 99%) slečna Sid pravděpodobně ihned vymaže, protože není v souladu s jejím "jedině správným myšlením".

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak pr!(=stůj!, abe nedošlo k mélce.) A Ve snať máte co jinyho než představe? Ve si snať připóštite, co néni v sólado s Vašim mešlenim? Deť v posledni větě se přiznáváte k vopako. A to radíte druhém, abe zapálile jedno - svoje - světlo! Světýlka hořela. Hádéte, kdo je sfókl?

      Vymazat
    2. Ufo, Ufo - Vy jste takova "sympaticka" tma.

      Vymazat
    3. Předpokládám, že "promluvilo světlo"!

      Vymazat
    4. Ne světlo ale promluvil pocit že vy musíte zřejmě byt hodně nespokojena životem... každý Váš příspěvek je spíš hrubý, jako byste bojovala, působíte až "chlapsky", žádná jemnost a cit. Bodejť. Nesoudím jen mám takový pocit, bohužel.

      Vymazat
    5. To pak máme o hrubosti velmi rozdílné představy (pocity?). Jemnost a cit projevila a projevuje přece většina členů JDŽ a Vy si ji tímto svým konstatováním také přisvojujete. "Bodejť." Přesto nemám pocit, že jste podle toho spokojeni se svým životem.

      Vymazat
    6. Vy jste UFO skutecne roztomila :)

      Vymazat
  9. Zdravím,Ufo.To jsem nepsal já.Vždy se podepíšu,třeba jen nickem.Admin by to měl potvrdit.Také píšu jen z jedné adresy.No ,asi mi to patří...p.s. Ten komentář se mi také nezdá vhodný(je takový moc jogínský)(já jsem si dal závazek slova ze sanskrtu nepoužívat)Vystačím si s češtinou. p.p.s.Ale mistr řezáč mě pobavil,stránky má skvělé,barevné a obsažné.A z vašich komentářů jsem dostal záchvat smíchu.Za to díky,v této přetěžké době. Pepíno

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Pepíno, za neútočnou reakci a ještě jednou - prosím přijměte omluvu za mé ( sice váhavé, ale nakonec chybné) určení adresáta! Sympatizuji s postojem k jazyku.

      Vymazat
    2. Pan Stehlicek a pan Řičar se vam neozivaji, neregauji. Jsou inteligentni a okamžitě pochopili kdo jste zač.

      Vymazat
    3. BRZY, JAZYK, NAZÝVAT SE...
      Opravdu to uvádím velmi nerada, ale když už je řeč o té inteligenci...

      Vymazat
    4. To Ufo nesouvisí přece s inteligenci ale se vzděláním... jak vidíte Bůh nikomu nedal všechno, ani Vám.

      Vymazat
    5. Zdravím,Ufo,omluvu rád přijímám. Anonymnímu bych doporučil podepsat se ,má to větší váhu a nevzniká omyl záměny.Inteligence a elementární slušnost spolu nesouvisí.A také mám dojem že vzdělanost s akad.titulem souvisí pramálo.Když místo pozdravu někdo napíše,,hamba vám,, vím s kým mám tu čest.Pokud jsou vaše příspěvky smazány,pravděpodobně nesplnují podmínky blogu.Myslím si že admin je dostatečně objektivní.Vzpomínám na příspěvky solferna,ty bych smazal také.Takže jestli máte nutkavou potřebu psát komentáře,at´ mají obsah,s formou už se nějak vyrovnáme,pokud to nebudou vyložené urážky. Pepíno

      Vymazat
    6. Začíná se to zvrhávat...Děkuji za poučení o inteligenci od A 11.37! Jistě ne schválně jste pominul(a) poznámku o tom, že jsem to použila ve smyslu, v jakém s tím přišel původce (Vy?). Jak je možné, že ani toho jste si při své objektivitě nevšiml(a)? Jinak bych zajisté odpověděla, že pan Steh. a Řičař "se přizpůsobili novým okolnostem", které vyplynuly z komentářů. Bohužel ty okolnosti vidíme zjevně oba (obě) jinak a s inteligencí to podle Vás nebude mít nic společného! Ale společně si zazpívat V širém poli studánečka k páně Řičařově parafrázi krásné lidové písně snad můžeme, ne?

      Vymazat
    7. Je ocividne Ufo ze Vy nebudete mit problem jen s inteligenci. Uz jen nick-name "Ufo".

      Vymazat
    8. To je Pepino dobry napad ale pak byste nepoznal jak reaguje a premysli impulsivni UFO.

      Vymazat
  10. Je pravda že vážená Ufo má útoční styl . Teď jsem se díval na její příspěvky a vypadá to že se na tomto foru pohádala téměř s každým. Nechci Vám Ufo radit ale měla byste pracovat s čakrami. Vaše Kundalini je konfliktní. Jste v nižších čakrách - tam jsou problémy. Pozvedněte se aspoň do 4. čakry a Vaše Kundalini už nebude konliktní.
    Anonymní

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vítejte zpátky,solferne.Jestli nejste identický,pak se velmi podobáte.Trochu jsem přehodnotil,zábavy není nikdy dost.Zkuste se pochlapit a najděte si jiný cíl než Ufo.Vaše informace o čakrách jsou zastaralé,kdyby jste raději prohledal web a našel informace nové,možná by jste přestal marnit čas mluvením o věcech kterým nerozumíte. Pepíno

      Vymazat
  11. Juckes, já jsem normálně mladá, asi dost hezká holka, jelikož mimo jógu a jiné dělám modeling. dost dlouho se pohybuju v blízkosti Swamijiho, jezdím za ním do Indie, mnohokrát jsem s ním byla úlně o samotě a NIC. ale bavíte mě. směju se a vaše stránky neuráží, ale fakt baví, jsem přesvědčena, že více škodí vám než JDŽ a Swamijimu. egu a hlouposti zdar. Óm šántííííí

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co kdybyste se pobavila i sama nad sebou? Jistě to s Vaším přístupem JÁ MÁM RÁDÓST přijmete! Cituji:"...mnohokrát jsem s ním byla úlně o samotě a NIC. Musíte být hodně blízká - opakované soukromé konzultace a cesty do Indie... To mnohým neodpověděl ani na dopis! Tak přece jen nějaká privilegia existují. A Vaše vyjádření brané doslova - je to evidentně k NIČEMU, mladá a podle svých slov asi dost hezká!

      Vymazat
    2. Paní Ufo,
      nemate už "inteligentní pocit" že anonymové si s Vámi dělají legraci?

      Vymazat
    3. A 04:10
      Nerozumím vazbě "dělat si s někým legraci" . Ale každopádně nepochybuji, že Vy na to inteligenci máte.

      Vymazat
  12. A co vás, normálně mladá holko, na těchto stránkách baví nejvíc? A čemu se vlastně smějete? Tomu, že blogger si sám sobě škodí? To je vám k smíchu? A skutečně si myslíte, že tyto stránky existují proto, aby někoho urážely? Zkuste se nad tím zamyslet -třeba místo jedné cesty do Indie...

    OdpovědětVymazat
  13. Průvodce absurdním anonymním spektáklem
    Osoby - stručná nepřímá charakteristika dobrovolně vystoupivších postav:
    Anonym č.1 - Já jsem žonglér s čakrami a kdo je víc? Tmu neproklíná, poněvadž na rozdíl od našince roztočil čakry ve vyšších patrech a ty mu svítí na cestu.
    Anonym č.2 - Ač sám bezpohlavní, o pohlaví jeví živý zájem! Cítí se být odborníkem na jemnocit.
    Anonym č.3 - Odborník na rozpoznání vysoce inteligentních příspěvků! Popírá jakoukoliv souvislost inteligence a vzdělání byť jen na úrovni prvního základního stupně.
    Anonym č.4 - Sám bezejmenný, ale odborník na kvalitu jména. Podle jména odvozuje inteligenci - ovšem ne sám u sebe!
    Anonym č.5 - Provokatér! Soustředí svůj nevšední zájem na jednu osobu. Vměšuje se s jediným cílem - aby mohl pozorovat její reakce a přemýšlení.
    Anonym č.6 - Normálně mladá asi dost hezká holka modelka. Kromě míru celému světu, jak bývá v jejím prostředí obvyklé, přeje neobvykle zdar egu a hlouposti!
    Obsazení není zcela jasné. Protože jde shodně o anonymy, může to být počet odpovídající číslu nejvyššímu, stejně jako může jít o dvoj-, troj- a vícerole. Pozorný divák jistě najde i jiné shodné rysy této divadelní společnosti kromě toho, že jsou to komedianti! No a tím je částečně eufemisticky vyslovena i charakteristika přímá. Hra je typickým zástupcem literárního nonsensu, neboť jak ukazuje charakteristika, v tvrzeních postav nelze vystopovat jakýkoliv náznak logiky. Nechtěná komičnost je dána právě protiřečením postav, jež svědčí o tom, že jsou do jednoho "probuzené duše"!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vy poznáte probuzené duše? pak nechápu tady ty rebelie proti svému guruovi.vy nám anonymním stále tu roli komediantů berete! obsazení teda není opravdu zcela jasné, to je pravda.v relativitě-pohybu, přeci nemůžete objektizovat, absolutizovat a najít ani žádného anonyma nebo neanonyma, nebo nikoho, kdo za tím stojí. takový nikdo neexistuje, ale přeci se projevuje. není to k zbláznění. to vás tedy guru ničemu nenaučil.?!

      Vymazat
    2. Právě jsem Vám uvěřila, že se mi to všechno jen zdá, takže vlastně neexistujete ani Vy a já si tudíž nemusím sypat popel na hlavu, že jsem se oproti Vám ničemu nenaučila.

      Vymazat
  14. Ufo je největším klaunem tohoto fora. Nevybrala si "náhodou" nick-name UFO. Holka ví co děla. Jak už někdo napsal - "pohádala se už s každým". Navrhuji aby byla budoucím MINISTREM obrany - co říkáte ? Tam by své schopnosti a "inteligenci" jistě uplatnila. A je mi trochu líto že není hezká a nebyla ani modelkou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A 03:36:
      Ani Vy nejste anonymem náhodou! Buď máte siddhi, nebo jste dvorním šaškem JDŽ. Nebo že by obojí?

      Vymazat